Isprobao si koju Operu, mini ili mobile? I kako to misliš da ti "nijedan nije dobar"? Inače bih ti preporučio Operu mini, meni je ona čisto dovoljna![]()
Ovak trazim neki dobar web browser. Ovaj od nokije mi se ne svida zato kaj ne mogu otvorit novi prozor manualno... Isprobao sam puno njih, poput Opere i Skyfirea, ali ni jedan nije dobar.
Isprobao si koju Operu, mini ili mobile? I kako to misliš da ti "nijedan nije dobar"? Inače bih ti preporučio Operu mini, meni je ona čisto dovoljna![]()
neznam sta mozes ocekivat bolje od Opere mini??
za velicinu displaya i hardwarske mogucnosti, odlican browser...
...po meni uz Operu mini i onaj defoultni browser na mobu nemaju bolje alternative...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Imaju, Skyfire. Prikazuje stranice doslovno kao na kompu, podržava Flash, jedino što meni ponekad zna malo usporiti. Genijalan browser.
@makec: ako ti ni Skyfire nije dosta, možda da nabaviš nekakav netbook?![]()
Isprobao sam operu mobile, ali trazim web browser s kojim mogu otvorit novi prozor manualno
EDIT:
Skyfire je trenutno kolko sam ja skuzio u beta verziji, pa ima jos neke dosadne bugove i glitcheve..
Istina, Skyfire još nije skroz dovršen, ali je već sad, ono, the browser za S60![]()
Ja koristim uglavnom Operu Mini i Skyfire. I to mi sasvim dosta.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
opera mini rocks
opera mini i kod mene. i zadovoljan sam.
jesi probao operu za symbian.ja je koristim. opera v8.6 for s60v3.ili jednostavno pricekaj jos dva mjeseca. firefox izbacuje browser za s60v3
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
Nemam prevelika očekivanja prema tome. Očekujem browser sličan Operi Mobile...as I said - za neke standardne stranice mi je Opera Mini dovoljna, a za kompliciranije - Skyfire je iznimno dobar...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Opera definitivno, i za Symbian i za PC generalno. Sto se tice Skyfirea, nisam ga jos isprobao, no budem pa cu se mozda i za tu opciju odluciti, no zasad Opera Mini!
Upravo sam probao SkyFire, i onak, predobar mi je sto podrzava flash, ali lagga mi dosta.
Meni najbolje odgovara onaj defaultni![]()
Ima i Firefox instaliral sam ga no i maknul jer je na Engleskom a ja koristim iskljucivo Njemacki na svim mobovima. (nije los).
U konacnici na N73 sam imal Operu 8... verzija i mislim da je naj.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Za, recimo, "pravu" verziju mobilnog firefoxa, ili Fennec-a, morat ćemo se još strpit nekolko mjeseci, jer, kako se čini, rade na nećem revolucionarnom (ko uvijek).
dosad koristio operu mini i default-no nokia web browser.sad cu probat skyfire.eto,tek sam dosao na foumi vec nes korisno![]()
Hmm, skyfire?! Niš kad dođem doma moram ga skinuti. Užasno me živcira kaj preko opere nemogu gledati flash filmove.
hvala za skyfire, nisam znao za njega, extra je![]()
Interesuje me kako skinuti sa rapidshare rar fajl preko mobilnog telefona? Inace radi se o nokii N82 S60v3
Bookmarks