Pogledaj kontakte flat-kabela.
Senzor za svjetlo ne upravlja osvjetljenjem ekrana.
Imam n95 i stavio sam na njega novu masku (ne original), očigledno sam kod spajanja negdje nekaj zeznuo jer mi je poremečen senzor za svijetlo, stalno se svijetlo ekrana pali pa gasi. i kada ga slideam mob bi se trebao otključat ili zaključat a to se ne događa.
dva puta sam ga rastavljao u nadi da nađem problem ali po meni je sve dobro spojeno. ako netko zna gdje sam mogao pogriješiti??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Pogledaj kontakte flat-kabela.
Senzor za svjetlo ne upravlja osvjetljenjem ekrana.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
hvala na savjetima,
provjerio sam flat kontakte i izgledaju ispravno, nisam ništa osjetio na tom dijeli gdje si mi rekao da stavim foliju al svejedno sam ju stavio i idalje ne radi, stalno je taman ekran.... ima li tko još kakvih prijedloga??
ako sutra tokom dana to ne uspijem riješiti nosim ga na servis jer u pon bjezim na more a htio bi tam imat ispravan mob...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
na kraju ga nisam stigao odnijet na servis. ima tko kakav prijedlog?? hitno mi je
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
a nista detaljno uporedi originalnu i tu novu zamjensku masku i vidi gdje se razlikuju, tu ces naci svoj problem (ako je uopce do maske), pa probaj to korigovati nozem ili sta ja znam vec![]()
Najbolje, ostavi za poslije odmora. Ovako ćeš se iznervirati.
Kupi si neki jeftinjak da imaš za odmor, a ovo stavi na čekanje.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo vratio se sa mora, sad slijedi popravak moba. da li itko ima kakve prijedloge ili je servis neophodan??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
da li imas te probleme kada vratis originalnu masku, ako sve radi fajn sa originalnom maskom onda uporedi detaljno originalnu i tu zamjensku,negdje ce se morati razlikovati, to korigujes i voila![]()
skužio sam da neki magnet koji nisam premjestio sam stare maske na novu određuje kada je otvorena a kada zatvoren mob ali opet svijetlo nije radilo. očito sam oštetio flat kada sam nekaj mijenjao... ugl mora se flat promijeniti...
hvala svima na pomoći!!!
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks