za RDC moraš postavit nekakav password, ne može biti isključen
Dva kompa su u mrezi. Ukucam li u RDC ime drugog ili IP adresu drugog on ga nađe. Tad mi trazi password,a kao korisnicko ime stoje moje ime i prezime jer sam ja vlasnik i administrator racunala na koje se spajam i to sve stima. Kao administrator na tom drugom kompu imam password,al je iskljucen. I sad,kad me RDC pita password za drugi komp gdje je username moje ime i prezime,nece da prihvati sifru koja je 100% tocna,a ako umjesto mog imena i prezimena ukucam "administrator" i tom istom sifrom login prolazi i uspjesno se spajam. Kako sad da se spojim kao ja tj imenom i prezimenom, a ne kao administrator i moze li s to uopce? Fala.
za RDC moraš postavit nekakav password, ne može biti isključen
Hm savjetovat ću ti jedan besplatan program koji je mene zauvijek odvojio od RDC-a: Teamviewer
Svaki komp na koji ga instaliraš dobit će svoj jedinstveni ID. Sutra ako želiš odeš na bilo koji PC, pokreneš onaj instalacijski file i umjesto da ga instaliraš, klikneš "run" (zgodna fora, instalacija je ujedno i stand alone aplikacija) i spojiš se na svoj PC doma.
Sorry što ti ne rješavam problem, ali neću zaboravit kad su meni na isti način predložili ovaj prog![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
^^ Mozda sam ti ga i ja preporucio...Koristim ga,ali za udaljene šeme poput frendov komp u drugom gradu i sl...
@ zappan: Znaci treba stavit sifru... O.K Probat cu...
Bookmarks