a jel imas uopce aktiviranu Blackberry tarifu?
Kupih si bold i jako sam zadovoljan mobitelom, E sad si planiram stavit neki gps program, i instalirah si amaze gps i kad ga upalim nakon nekoliko sekundi pokaže se "comunication problem". Malo sam tražio po netu u čemu je problem, i doznao da mi nije namješten internet. Pa bi zamolio nekog ko to zna da mi objasni.Hvala!!
a jel imas uopce aktiviranu Blackberry tarifu?
dobar grah daleko se čuje
Nemam, niti namjeravam stavit.
I kako da ja sad instaliram amazegps ili nav4all.
lijepo kao i svako drugi. samo je pitanje dal ce ti raditi
al bolje da se klonis corava posla. kao sto sam ti naveo u onoj drugoj temi.
Tjeranje BlackBerryja bez BB tarife je ko voznja tramvaja bez tracnica.
Malo si se zajebo sa nabavkom, zato razmisli o njegovoj prodaji dok je jos uredjaj na cijeni.
dobar grah daleko se čuje
samo da malo dignem ovu temu, od 12. mjeseca lani do danas su se stvari malo promijenile u vipu i počeli su slagat pristupačnije pakete za blackberry. pogledaj si komplet tarife u kojima već za 100 kuna mjesečno imaš blackberry flat interent + 512MB 'običnog' interneta + 60 minuta poziva.... a za 200 kuna 1 MB običnog interneta i 180 minuta poziva.
to je sad konačno zgodno za blackberry usere koji su prije morali dodatno plaćati 91 kunu za blackberry prijenos podataka (kao flat rate, al da ne znam šta radiš samo na beriju, male su ti šanse da natučes 1 GB.. ma i 512 MB jedva natučes samo na beriju). konkurencija u vidu iphonea i nokie e71 koje rade samo s uključenom internet (npr mobile broadband) tarifom je izgleda učinila svoje pa se sad i beriji pakiraju u kompletu s podatkovnim tarifama u konkurentne pakete.
Bookmarks