Imam veliki problem, ostao sam bez imenika, medjutim nasao sam ga na memorijskoj kartici u .arc formatu, kako mogu sada ponovo da ga iskopiram na telefon ili da ga ucitam u kompjuter????
Imam veliki problem, ostao sam bez imenika, medjutim nasao sam ga na memorijskoj kartici u .arc formatu, kako mogu sada ponovo da ga iskopiram na telefon ili da ga ucitam u kompjuter????
Zadnji uredio HCSC : 27-05-2009 u 05:37 Razlog: dotijeran naslov
ako si napravio backup podataka, samo napravi restore podataka (iako sumnjam )
pokušaj s ovim programom, preko kompa otvoriti .arc fileove
napravio sam backup na toj kartici gdje sam nasao imenik, ali kada je ubacim u telefon nece da povuce sa nje... nego u folderu backup imam fajl sa nazivom contacts.arc i sa nekim programom "noki" otvorim taj fajl u *.txt formatu i iscita mi imena, ali samo 30 imena posto je demo verzija programa..a sa ovim IZArc nece da otvori.
Pozz
U izborniku odi na imenik i pod opcijama imas "kopiraj kontakte sa kartice na telefon" i sve kopira u memoriju telefona i gotovo!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
@sator to si u pravu da je on koristil opciju kopiranja od samog mobitela.
Nokijin program pravi backup u VCF fileu.
Meni se cini da je imal neki program kako i sam veli s kojim je napravil backup ili je taj program automatski napravil on ga je ocito deinstaliral i sad su problemi tu.
@fary Ako je ovaj program bil ALON.Software.Contact.Guide.Pro.v1.10.S60v3.Symbia nOS9.1.Unsigned.Cracked-illusion
najdi pomocu trazilice skini ga i instaliraj pa restore Phonebok.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks