Ljudi kako da ubacim direktno titl u film, da on u njemu stalno ostane, a ne da ga moram stalno ubacivati.
I kad ga obrisem da opet titl ostane u filmu.
Please help!
Ljudi kako da ubacim direktno titl u film, da on u njemu stalno ostane, a ne da ga moram stalno ubacivati.
I kad ga obrisem da opet titl ostane u filmu.
Please help!
Im great in bed
I can sleep for days
možeš sa VirtualDub-om
Ali uz pomoć VobSuba.Izvorno postao Inovator
Iako ne preporučam taj potez jer ćeš drastično pokvarit kvalitetu prijevoda, a i samog filma.
Dali je netko to vec radio, koliko padne kvaliteta filmova.
Htjeo bi Prison Break, puknuti na 2 DVD-a i staviti svaku epizodu pod jedno poglavlje i da sve stavim kao film, tj. kao DVD.
Pa bi htjeo napraviti jedan veliki DVD, ali neznam koliko cu izgubiti kvalitetu, jer prison break ima super sliku.
Im great in bed
I can sleep for days
potrošit češ jako mnogo vremena...
kvaliteta će ti past preko 50%... na kompjuteru će gledanje biti užasno, na TVu još kak tak...
Inače, ako samo budeš ubacivao titl sa virtualdubom, onda ce sve biti OK, dok god je isti kodek... ali kvalitet ces izgubit tek kad to sve budes htio stavit na 1 DVD... hehe
Neće ni tada... Ja titlove ubacujem na malo drugačiji način tako da ih ti možeš na DVD-u isključit/uključit.
ey svima...thx na svim ovim objašnjenjima...sve je super ali ja imam još par pitanja pa ako netko zna...da li u tim programi koje ste vi tu spominjali virtualdub, convertXtoDVD treba poštelavat vrijeme titla i kak ak treba i el ima neko totalno besplatni convertXtoDVD...meni je on dobar al je probni pa mi je ona poruka na sredini filma...imam one piratske kjlučeve ali ih ne priznaje...pa ako netko to zna please nek odg..
Bookmarks