Pozdrav!
Evo ovaj tjedan ponovio sam se sa dva Siemens CX-65 naravno po 1 kn na produžetak ugovora u HT-u. Pa imam dva pitanja. Nisu jako bitna za rad telefona jer rade vrlo dobro.
Pitanje 1:
Na jednom aparatu prilikom paljenja uvodna slika nakon utipkavanja PIN-a je kao T-Mobile i kad se telefon spoji na mrežu u dnu ekrana boja je ljubičasta, a na vrhu tamno plava. Dok na drugom telefonu prilikom paljena piše HTmobile i nešto je drugaciji ekran sa bojama kad se spoji na mrežu. Scrennsaver je isto drugaciji vezan je za T-Mobile ili HTMobile. Kod HTmobile aparata u pisanju sms-a slova su narađasta, a u ovo drugom crna. Primjetio sam u aparatu gdje je ta verzija T-Mobile da je nešto malo drugaciji meni u Porukama nema recimo onaj chat i još nekoh par stvari. U oba dva aparata verija softwera je v.12. Malo mi je cudno kako se razlikuju, a jedan i drugi apart su bili zapakirani u kutiji po akciji za 1 kn. Jedan i drugi aparat kad se spoje na mrežu na ekranu piše T-Mobile HR. Jel je nekako moguce riješiti taj drugi telefon da bude u postavkama kao T-Mobile. Jel bi se u Siemensu moglo možda riješiti da ubace da bude T-Mobile. Pretpostavljam da zadnja verzija softwera to nerijašava.
Pitanje 2:
Evo još jedno ali puno karace. Na jednom aparatu mi radi PhotoEditor, a na drugom baš gdje je podešen kao HTMobile nece raditi. Kad otovrim neku sliku i odem na Promjeniti učitava se i otvori se Photo Editor i jednostavno nakon toga vrati se ponovno na sliku.
Evo malo sam razvukao sa pitanjima. Inace koristim sam Simensove aparate ( S-4, S-35, S-45, S-55, CX-65) sve sam kupovao nove u HT-u.![]()
Zahvaljujem !![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks