Ako već imaš i misliš zadržati 6500,onda pokušaj sa E65.Možda ti se svidi mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija i WLAN povezivost.
Tako ćeš imati šminkerski mobitel i pravi poslovni!
Živili!
Dakle, u trilemi sam koji od ova dva odabrati iz Tele2 ponude.
E65 me privlači zato kaj je smartphone (nikad nisam koristio smartphone pa me privlači, jel), a opet sam dosta čitao da su ljudi imali problema sa OS. Isto tako se pitam dali mi je smartphone kao takav potreban.
Čitao sam da Nokia 3600 dobiva bolje ocjene od usera i na testovima, pa se pitam dali je možda ona bolji izbor.
Isto tako u obzir dolazi i 5610 Xpress music, ali o njoj sam najmanje razmišljao.
Trenutno imam Nokiu 6500 i 5300 Xpress music (ovu zadnju ću zamijeniti za neku od navedenih), pa ako imate kakav pametan savjet, bit ću vam vrlo zahvalan![]()
Ako već imaš i misliš zadržati 6500,onda pokušaj sa E65.Možda ti se svidi mogućnost instaliranja dodatnih aplikacija i WLAN povezivost.
Tako ćeš imati šminkerski mobitel i pravi poslovni!
Ima smisla to što pričaš ... onda ću biti pravi poslovni šminker![]()
E65 - jedan od najboljih mobitela koje sam imao (imam ga i sad po drugi put)
Ako te ne zanima spajanje moba na komp i isprobavanje novih programčića i takve stvari onda bježi ća od E65. 3600 je tada tvoj odabir!
Vidim obozavas klizne mobove pa kako je vec Vepar savjetoval,dummy vec imas pa za moguci pocetak sa Symbianom uzmi E65.
Inace 3600 mi djeluje totalno jeftino u rukama a 5610 je solidan ali onaj klizac nisam bas siguran.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks