Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia n96, nokia n85, samsung i8510 innov ili SE c905 - koji odabrati?

pomozite oko odabira mobitela. zaimaju me vasa misljenja oko nokie n96, nokie n85, samsung i8510 inniv8, sony ericssona c905. ubija me citajuci razne testove i gluposti al nikako da donesem odluku. uf.... hvala unaprijed....
    Zadnji uredio masperg4 : 18-04-2009 u 13:02

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi otpisao samsung (nikad toj firmi nisam vjerovao pa nevjerujem da ce se moje misljanja promjenit). N96 i N85 su FP2 mobiteli (featur pack 2) i zbilja su odlicni mobiteli. No kod obojce je los slide (nakon nekog vremena slide popusti pa pocinje lupkat o donji dio telefona, kao klackalica), no plus im je veliki ekra, wlan, symbian os, memory stick do 8 gb (makar je kod n96 do 16 gb). Dok je SE C905 dummy telefon (nema nikakav operativni sistem). Fora je kaj ima wlan, gps i fenomenalnu kameru, no ipak nije to to pogotovo kada nema OS.
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 18-04-2009 u 23:46
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mobitel
    SGH-G810, SE C510
    Operater
    m:tel, Eronet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih ipak glasao za i8510...
    Zašto?
    Možda je subjektivno, ali N96 mi nikako nije legao...
    N85 je slabija kopija N96, pa kad veš imaš para za "pravu" (N96) nju otpisati... Mada inače nije loš telefon... Meni draža od N96...
    C905, ok telefon, ali, kao Cionn za Samsung, tako i ja za SE... Nakon par njihovih modela, više mi nisu baš dragi... Nisu loši, ali neke stvari nakon nekog vremena (propusti) krenu jako nervirati... Mada je C905 "high-end" uređaj, pa takvih stvari ne bi trebalo biti... Ali, sve u svemu, malo su "aljkavi"...
    Ipak, ako ne voliš (pre komplikovan, npr?) Symbian OS, C905 je dummy, tj. ima "fabrički" softver... Kao na drugim (jeftinijim!) SE mobitelima.... Meni je Symbian svakako plus (jer je mnogo bogatiji opcijama... I moguće ga je (skoro) beskrajno nadograđivati, tako da nikad ne "zastari" - softverski uvjek imaš (tj. možeš imati) nov telefon, samo hw stari...) ali ljudi kažu da je previše (!) komplikovan... Meni nije, a prije sam imao SE, koji je valjda najjednostavniji softver, tako da je valjda stvar navike i otvorenosti ka novim stvarima...
    Elem...
    Tu dolazimo do i8510...
    Davno (za mobilne davno, oko 2000...) je došao prvi Samsung u familiju, i bio je kao spejs-šatl za ostale (Motorole, Siemense) jedina konkurencija Nokiji, a u nekim stvarima i bolji (Nokija mi je uvijek bila previše "konfekcijska (tj. "štanca" ih kao luda... Svaki dan izađe novi, skoro isti kao i ostali)" (ne kao SE, ali ipak malo), de facto pravi dobre telefone, ali im fali "nešto", što je Samsung imao...)... Od tada je dosta prošlo, ja sam otišao na neke druge telefone (SE uglavnom... Nebitno), u međuvremenu sam slušao kako je Samsung smeće, od servisera da ga obožavaju (stalno popravljaju, tj.) i tako sam dobio neke predrasude (koliko predrasude, koliko činjenice, pitanje je...), da su, ako ništa, nekvalitetni...
    Onda mi je došlo vrijeme za nabavku novog telefona...
    U konkurenciji su uglavnom bile Nokije (SE-a mi je dosta... Za sledećih par godina...) N82, N85, N95 (1, 2, 3), ali je usput tu negdje "zalutao" Samsung G810...
    I, na kraju, neke opcije su propale, usput mi se Samsung sve više i više sviđao, i, na kraju, kupih ga... I, za sada sam oduševljen, zaista...
    Zašto ovo sve govorim?
    Zbog Cionn-ova "Ja bi otpisao samsung (nikad toj firmi nisam vjerovao pa nevjerujem da ce se moje misljanja promjenit)"
    Ja im od sada vjerujem. Djele 1. mjesto sa Nokijom (mada polako izmiču gore... )
    Jedino što se mogu požaliti je da je slide malo klimav, ali to ću rješiti, a, i vjerujem da je na i8510, koji je skuplji, kvalitetniji...
    O mogućostima i8510 ne moram, sigurno ih znaš i bolje od mene, a telefon je denomenalan, vjerujem bolji od svih nabrojanih (a i šire...), a kvalitete Samsungov je vrhunski...
    Eto, to sam htio reći, nadam se da pomaže oko odabira...
    Pozdrav...
    //*: BOSCH 738D;Moto. T180;Nok. 5110x3, 6110, 3310, 1200;Philp. Fisio120;Sams. SGH-600, E250;Siem. A36, A52, SL42,C25,MC60;SE T230,T290,K300i,K550i,K610i,K750i;Tlt.GM832

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    SE C905, Samsung Galaxy S
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao masperg4 Pregledaj post
    pomozite oko odabira mobitela. zaimaju me vasa misljenja oko nokie n96, nokie n85, samsung i8510 inniv8, sony ericssona c905. ubija me citajuci razne testove i gluposti al nikako da donesem odluku. uf.... hvala unaprijed....
    Od svih otpisao bih u startu N96 i N85, Innov8 je dosta bolji od navedenih. Znači ostaju Innov i C905. Razlika je velika i moraš znat što želiš - odličnu kameru sa blicem i glupim softwareom ili dobru kameru s lošim blicem i kompleksnijim softwareom?
    Prijatelj mi je imao C905 i kaže da je slider loše napravljen, da se brzo rasklima i da su tipke sranje, da su pre tvrde. S druge strane, ima definitivno najbolju kameru od svih mobitela i pravi blic.
    Ja sam imao Innova i blic mu je zaqrac jer to i nije pravi blic nego ledice. Software je symbian, znači možeš stavljati razne programe u njega ali mob je dosta spor i to me nerviralo, zato sam ga prodao. Što se ostalog tiče, prepun je raznim aplikacijama, neke korisne, neke zaqrac, i općenito je robustan i dosta kvalitetno napravljen, slider je vrhunski i mob općenito dobro izgleda.
    Ne znam zašto nisi spomenuo 5800xm osim ako iznimno ne želiš touchscreen mob. Ja sam ga kupio nakon Innova i osim kamere i plastične izrade, mob je općenito vrhunski, software mu je dosta brži od innova, zvučnici su najjači što sam dosad čuo od mobitela, itd. - u svakom slučaju preporuka

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji Samsung klima uređaj odabrati
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 21-01-2016, 19:33
  2. Samsung i8510; SE X1; Nokia 5800 -->koji odabrati?
    By hp compaq in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 07-05-2009, 09:22
  3. Samsung U700 vs F480 vs U900 Soul - koji odabrati
    By Miki Mikich in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 10-02-2009, 12:28
  4. Odgovora: 5
    Posljednji post: 23-11-2008, 22:34
  5. SE, Nokia ili samsung....Kojeg odabrati?
    By sany076 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 15-04-2007, 20:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove