Jeste vidjeli novu ponudu Vodatela Satelitski internet, televizija, video on demand itd...
samo jos da cijene budu poznate
http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=213
Jeste vidjeli novu ponudu Vodatela Satelitski internet, televizija, video on demand itd...
samo jos da cijene budu poznate
http://www.vodatel.hr/index.cgi?menu_id=213
Koliko je meni rečeno na INFU cijena kompleta je negdje 4000kn. Mjesečna pretplata za satelitski internet je predviđena na manje od 100 kn. Cijena pojedinog filma trebala bi biti manja od cijene u videotekama. (cca 15 kn) . Isto tako moguće je i koristiti samo uslugu i vlastitu opremu. Moguć je i pristup preko ADSL-a, ali je preskup zbog velikog prometa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel to dvosmjerni internet ili samo download? Ako je dvosmjerni onda nije puno, jedino sto kazu da bas nije siguran, da se puno podataka gubi!
Kablovska odnosno internet tv pretplata je 75 kn a dobijes 200 programa i jedan film besplatno
Ako je moguće tražiti filmove na zahtjev, onda postoji i dvosmjerna komunikacija. Da li se može koristiti i za surfanje, ne znam.Izvorno postao kresoml
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vidio sam to na TV-u i mislim da nije loše.
odlična ponuda
jer ovaj media box je stvarno totalna multimedija u jednom
uređaju,cijela instalacija košta 4000 kn ali je u to uključena i
postava nove satelitske antene i svi potrebni kablovi nadam se...
mjesečna pretplata će biti 75 kn za 200-250 programa a ja sada
za 50 kablovskih plaćam 70 kn i ovo ću si najvjerovatnije uzet ak
će mi štimat neke sitnice koje su mi za sada nepoznanica.....
...malo je skupa instalacija,ali se za te novce dobije ono što sa našim HTV-om nikad ne bi dobili uz ovakvu pretplatu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naravno, samo ti treba Microsoft Windows XP Media Center 2005 Edition...
A jos jednostavnije je uzet za 500Kn Sky Star2 i imas bespla download odnosno krades sta hoces, dolaze ti dvd, nfsu2 i brdo drugih igrica a da ne govorim za ps2, mjuze ko u prici sve promo discovi itd. itd. ko ima zna o cemu pricam.
Koliko su meni ispričali, ako krećeš od nule sve kompletno te dođe 4000kn. Za te novce dobivaš Sat-antenu,sat. karticu i multimedijalni centar koji može služiti i kao običan PC. Meni se to ne čini puno. A možeš i imati sve svoje uređaje i uzeti samo uslugu. Onda je mejsečna pretplata 100 kn.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da ni meni uopće nije to preskupo s obzirom šta se sve nudi...
Bookmarks