Na moju srecu suprotno.
Jutros je povukao novi soft i radio sat vremena bez nekih problema, da bi nakon toga stao i ni makac.
Reset (gasenje napajanja) je rijesilo stvar i nakon toga radi dosta brze nego prije (sa starim SW-om).
U pravilu obicno kada se prede na novo sucelje treba vremena za navikavanje, ali sa ovim sam jako zadovoljan i nekako mi je sjelo na prvi pogled.
Puno vise opcija i mogucnosti podesavanja a posebno mi se svidaju widgeti (vrijeme, mail, RSS,.........).
Nadopunit cu se na temu nakon dan dva koristenja da javim daljnje prednosti i nedostatke.
p.s. Zaboravih - i kod mene je Atlanta
Sada je dosla na mail "MAXtv - obavijest"
Poštovani korisniče MAXtv-a,
obavještavamo Vas da smo danas, 4. lipnja aktivirali novu proširenu MAXtv uslugu s dodatnim funkcionalnostima. Sve nove funkcionalnosti pridodane su automatski Vašoj MAXtv usluzi.
Ako je za vrijeme preuzimanja novih funkcionalnosti Vaš MAXtv prijamnik bio isključen iz napajanja, proces će početi s radom nakon prvog uključenja. Važno je napomenuti da tijekom zamjene nije preporučljivo prekidati proces rada da ne bi došlo do tehničkih smetnji.
Novi, pregledniji i još jednostavniji MAXtv izbornik, omogućit će Vam lakše i brže korištenje svih funkcija, a uveli smo i značajan broj dodatnih mogućnosti korištenja
Moji kanali
Mogućnost kreiranja osobne liste kanala za svaku osobu unutar kućanstva uz mogućnost prebacivanja samo po odabranim kanalima.
Vijesti s tportala
Otvoren je novi kanal 709 na kojemu će se kontinuirano prikazivati izbor najnovijih vijesti s tportala, a pritiskom crvene tipke na tom kanalu surfate po tportalu kao na vašem računalu.
Mozaički pregled programa
Novi Mozaik kanal istodobno prikazuje što se uživo emitira na devet najpopularnijih TV kanala iz MAXtv ponude, a Vi samo trebate izabrati što želite gledati.
MAXtv aplikacije
Pritiskom na zelenu tipku daljinskog upravljača, na ekranu Vašeg TV prijamnika bit će dostupne odabrane aplikacije, poput vremenske prognoze, kalendara, burzovnog izvješća, tečajne liste, najnovijih vijesti, e-mail itd.
Teletekst
Mogućnost pregledavanja teleteksta od sada izravno s pomoću MAXtv-ova daljinskog upravljača, što je praktično za korisnike koji imaju HD televizore bez podrške za teletekst.
Odabir filmova iz videoteke
Pritiskom crvene bonus tipke na daljinskom možete jednim klikom vidjeti preporuke za pet najnovijih filmskih hitova u videoteci i unajmiti ih direktno iz izbornika.
.
.

Odgovori uz citat.gif)

Bookmarks