ima u nekim starim bugovima kako to ispraviti,ja imam gori problem kad mi zazvoni fiksni telefon komp mi se upali jer dode do nekog krivog spoja oko modema
Ovako kada sam imao windows millenium normalno kada sam odabrao shut down računalo je izašlo iz windowsa i ugasilo se.
a sada kada imam xp odaberem shut down, ali računalo izađe iz windowsa i pišeo ono its now safe to shut down your pc i onda moram držati tipku za gašenje par sekundi i onda mi se tek ugasi. što trebam učiniti da bi mi se gasilo kao i prije na milleniumu???
Ne. To ti je funkcija koju ima tvoja matična ploča. Zove ze wake-on-call ili tako nekako. Jednostavno moraš isključiti tu funkciju u BIOS-u. I to je blo u BUG-u, ali u starijim brojevima (90-110).![]()
pogledaj jel ima na www.windowsupdate.com kakav patch za taj problem... 98ica je inace imala problema sa gasenjemIzvorno postao djruby
Proguglaj malo i pogledaj imaš li SP1...Izvorno postao djruby
@IggXy pogledaj malo bolje po BIOS-u, svaka novija ploca ima wake on lan, wake on modem act ili nesto slicno, poiskljuci sve wake ilki power on funkcije i rijesio si problem. Sam modem ne moze ti nikako upalit izgaseno racunalo, ako nema podrsku od racunala.
Vidio sam i neke ploce koje imaju wake on COM act i sl.
Ajde ljudi pomozite djruby-u ipak je on pokrenuo thread![]()
Koliko mene služi sjećanje treba u BIOS-u omogućiti APS (advanced power supply) jer ga XP kod instalacije na nekim pločama isključi. Nakon toga trebalo bi se normalno gasiti. Ako ne uspijeva tako javi pa ću pretražiti BUG.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a ne vidim ga bas da nesto replaya... izgleda da je uspio izgasiti komp ali ga vise nemre upalitiIzvorno postao gog
![]()
nisam uspio ugasiti komp.Izvorno postao joker
pokušao sam pronaći APS (advanced power supply) ali nemam toga u biosu, imam instaliran sp1, ali i dalje nemogu ugasiti neznam što bi još moglo biti...
a windowsupdate?
Pogledaj postavke u control panel/power menagment možda tamo nije sve postavljeno kako treba.Izvorno postao djruby
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...možda imaš poteškoća sa tipkom???
...sigurno...probaj držati tipku za paljenje kompa,ako se i onda ne ugasi...imaš velik problem...Izvorno postao dmi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Idi na power options uključi funkciju mislim da APS (advanced power supply),meni se to događalo kod formatiranja.
pa na tipku kada ju držam 2-3 sekunde se ugasi, ali prije se je sam gasio kada sam odabrao shut down a sada neće
pogledaj film Electric dreams...možda je u pitanju neš drugo.....šala...jel ti se bar monitor ugasi, a računalo još uvijek radi???...možda hibernira.
Bookmarks