Namjeravam kupiti jedan od ova dva ...
Jel mi možete reći za i protiv između ova dva modela, tj. koji bi vi odabrali ...
E da, dali ima u t-mobile ponudi omnie?
Namjeravam kupiti jedan od ova dva ...
Jel mi možete reći za i protiv između ova dva modela, tj. koji bi vi odabrali ...
E da, dali ima u t-mobile ponudi omnie?
iPhone je specifičan jer kad ga kupiš prilično je ograničen,ali kad se napravi jailbreak,onda može snimati video,ima podršku za MMS,ima funkcionalan BT,instliranje aplikacija koje se inače plaćaju.....
Što se tiče usporedbe iPhone je bolji kao multimedijalni telefon.Ima veći i bolji ekran,jednostavno i brzo sučelje,vrlo fluidno i brzo kretanje kroz meni i s te strane je bolji izbor.
Omnia je WM i oni koji će to znati iskoristiti imat će veliku prednost jer je poznato da je Windows najnapredniji mobilni OS.Omnia ima i potpuno iskoristiv GPS sa glasovnim navođenjem,nepregledan broj korisnih aplikacija o kojima vlasnici iPhonea mogu samo sanjati, ima puno bolji fotoaparat 5mp i bolje snimanje videa,ali isto tako Omnia je sporija u radu i nema tako dobar touch ekran.
Dakle Omnia je naprednija sa boljim foto mogućnostima,a Iphone je bolji u multimediji.Koji izabrati nije lako odgovoriti.Ovisi šta ti je važno kod mobitela i da li tražiš jednostavnost ili svestranost.
Bookmarks