Bio mi je mobitel na servisu,pitao i u tele 2,ali niko ne zna zašto ne može gledat videoisječke.Ima li ko od vas lg i imate li problema sa gledanjem videa npr sa youtuba?
Bio mi je mobitel na servisu,pitao i u tele 2,ali niko ne zna zašto ne može gledat videoisječke.Ima li ko od vas lg i imate li problema sa gledanjem videa npr sa youtuba?
Da li možeš playat video koji snimiš na KU990?
Za Youtube trebaš imati ispravne postavke za Streaming - provjeri u postavkama telefona.
mogu skidat sa neta pa prebacit na mob al nemogu gledat youtube ni u servisu neznaju zasto
ma postavke su u redu.Nije stvar njih,neka odgovore oni koji imaju lg uređaje u tele 2 mreži
zato sto taj mob nema flash i to je to(zato nemozes gledat) al ih mozes downloadat na comp-convertirati i prebaciti na telefon)
nema tele2 nikakve veze s tim
kakva je to glupost? Mobitel ima flash. Otiđi na m.youtube.com pa probaj.
postavke. moras si podesiti postavke za streaming - Phone Settings- Connectivity-Streaming settings
meni je na KU990 radilo, samo sam morao rucno postaviti postavke.
aj napisi ovdje koje postavke imas u telefonu - Internet settings, i sto vdis pod Streaming settings.
za probavanje youtubea ides na: http://m.youtube.com (na telefonu)
ali traži mi broj udp priključka te pita ip aresu i proxy,ali zamrznuto ne mogu ništa pisat funkcija postavke telefona,povezivanje,postavke za streaming
Bookmarks