hmm koliko ja znam to je bluetooth antena...aj ako ti nije mrsko pokusaj nesh prebacit...trebao bi imati velikih problema ukoliko ga nisi vratio na mjesto gdje je i bilo!!!
Stvar je da je sestra uzela ovaj telefon, i buduci da malo zeza tipka od kamere da treba prilicna sila da se pritisne tipka da bi uslikao, odlucio sam da pokusam otvoriti i rucno namjestiti. Onda sam taj dio primjetio da je ispao, a ne znam gdje ide i za sta sluzi, jer sam sve isprobao i sve funkcije telefona rade normalno, ali opet se bojim da nije sto vazno! Unaprijed hvala.
EDIT: Napravio sam, no, ako neko zna cemu ovo sluzi, bio bih mu zahvalan da mi kaze u slucaju da mi se isti peh opet desi![]()
Zadnji uredio Ico86 : 04-04-2009 u 13:49
hmm koliko ja znam to je bluetooth antena...aj ako ti nije mrsko pokusaj nesh prebacit...trebao bi imati velikih problema ukoliko ga nisi vratio na mjesto gdje je i bilo!!!
###1410989180026
Pogledaj ovu temu.
Da ravilov, to je bas taj dio. Inace, malo sam na youtube gledao tutorijal, i vratio sam ga upravo onako kako je i bio postavljen. Pored klikanja na tipku hvala, zahvaljujem se jos jednom obojici, sad mi je pao kamen sa srca kad znam o cemu je rijec.
No problem.
Buduci da je problem rijesen, zatvorit cu temu.
![]()
Bookmarks