Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

v3 i problemi s zvucnikom (za razgovor)

eh...taman lijepo sredim jednu v3 a onda druga pocne sranja raditi...dakle evo problema...

bila je v3 radila normalno ali onda je zvucnik poceo krciti malo, pa je jednostavo izgubio kontakt...skinuo sam gornju masku i pretisnuo flat kabel prstom i nazvao 333 tj. SZK(cisto za test )i sve je radilo relativno normalno...i onda sam stavio papiric izmedju maske i flat kabela da to lijepo drzi pretisnuto...i drzalo je puni jedan dan i onda je kontakt opet otisao kvragu...i opet sam pretiskao prstom i nasao neku drugo mjesto i opet...radilo je do danas popodne...a onda adio...i sad vise neradi ni handsfree ni zvucnik vanjski ni slusalica...

prije naravno nije radila samo slusalica tj gubila je kontakt, a flat kabel koji sam pretiskao je onaj ispod slusalice tj onaj izmedju malog ekrana i slusalice (zvucnika)...

dakle ukratko-->slusalica ne radi, handsfree[original moto] slabo, slabo krci, zvucnik vanjski tako-tako krci

e sad...u kojem grmu lezi zec? naravno kad zovem svoj drugi mobitel zvoni bez problema, salje poruke bez problema, i kad slusam mjuzu preko handsfreeja ili zvucnika vanjskog isto bez pro blema ju reproducira

eh da i ako bi netko mogao znati da li se to moze srediti po metodi uradi sam posto imam jos jednu moto v3 kojoj je ekran malo u banani (kao da je neka voda razlivena unutar samog lcd-a) a ostalo bi trebalo biti uredu

[EDIT] btw provao sam i skinuti koji mp s modmymoto da provam da nije mozda stvar u softveru ali jednostavno mi usred downloada krepa download svaki put...ako bi netko mogao uploadati neki mop na rapidshare ili tako negdje bio bih zahvalan...iloi ako bi mi netko rekao ako se moze softver s jedne moto kopirati na drugu...ugl obje dvije (koje mi rade) su 07.e0 i imaju na sebi r374 softver
    Zadnji uredio Red Dwarf : 25-03-2009 u 17:01

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao sto mozes vidit:

...zvucnik je na samom flat kabelu,na kojem se jos nalazi masu stvari ukljucujuci vanjski LCD ekran i bocne tipke,sto bi znacilo da ga je dosta pipavo za promijenit,tj lakse je cijeli gornji dio mijenjat nego eksperimentirat,ako nisi vjest s tim.
    Preporucam da cackas s tim papiricima i sl,dok ne "uvatis" kontakt,ili da sve komplet mijenjas...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako...izgleda da mi 333 neradi...dakle ipak hfree i zvucnik vanjski rade normalno ali unutarnji zvucnik radi kad mu se da tj. treba se fleksom igrati...e sad kao sto rekoh moje je pitanje ako se taj fleks moze odvojiti od glavnog velikog ekrana...

ako moze onda bi izvadio glavni ekran s ovog mobitela kojem je ekran malo "zaplivao" i stavio ovaj normalni ekran i imao i lijepi ekran i zvucnik koji radi
    Zadnji uredio Red Dwarf : 25-03-2009 u 19:26

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rekoh,dosta je pipavo,cvrsto zaljepljeno,i nisam imao hrabrosti skidat. I sad imam ispred sebe jednu V3 raskopanu,pa znam sta pricam...

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo poslo mi je i to za rukom pa ako nekom bude trebalo objasnjnje kako odvojiti flat od ekrana neka se javi...problem je definitivno rjesen

btw vjerujte mi stvarno je pipljiv posao jer stvarno mozete na 100 nacina sje*ati i flat i ekrane i elektroniku...ali eto...netko mora i to prvi valjda napraviti...btw cijeli posao je bio gotov sa torx-šesticom, vadičepom, iglom i sim karticom...je*i ga...treba se snaci

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. problem sa zvucnikom
    By master_slave in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 23-07-2007, 22:50
  2. MDA III, problem sa zvučnikom
    By kokolo in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 13-06-2007, 16:54
  3. Mob s najjačim zvučnikom??
    By FatalERROR in forum Općenito