kvaliteta izrade, ekran i funkcije su definitivno na strani SE, da ne pricam da imas i servis u slucaju da ti se nesto desi sa mobom, a ne znam da li postoji podrska za G1 u hrv (mozda u HTCu?).
ja ne bi mijenjao.
imam priliku zamijeniti svoju X1 za G1. iako me X1 sluzi savrseno (iako nikad nije savrseno), interesira me drugi OS, pa bi malo mozda probao, sto vi mislite o tome... da li je netko probao G1 i VM uredjaj..
kvaliteta izrade, ekran i funkcije su definitivno na strani SE, da ne pricam da imas i servis u slucaju da ti se nesto desi sa mobom, a ne znam da li postoji podrska za G1 u hrv (mozda u HTCu?).
ja ne bi mijenjao.
G1 još nije službeno u HR,tako da baš i ne vjerujem da bi imao podršku od ovlaštenog servisa što se tiče bilo kakve garancije.
Ja nebih dao X1 za taj krs.Izgled je katastofa.X1 ima bolje funkcije i displej, a dizajn da ne govorim.
TREBA PITI UMJERENO JER KAD PIJES UMJERENO MOZES PITI KOLIKO HOCES
Rizik je velik bas zbog moguceg kvara. A kaj je netko spomenul ljepo ili ne to ovisi o samom korisniku.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
I ja mislim da ne bi trebao mijenjati x1. Izmedju ostalog vjerojatno ces moci (na x1) koristiti android.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=456595
X1, definitivno. Kučište, kamera, tipkovnica, zaslon... A G1 mi je previše ružan.
Bookmarks