Pozdrav svima!
Pripremili smo jednu besplatnu, a nadamo se i korisnu aplikaciju za mobilne telefone. Kratak opis:
EZParking je aplikacija namijenjena mobilnim telefonima s podrškom za Javu. Namjena aplikacije EZParking je olakšavanje plaćanja parkiranja i karata javnog prijevoza.
Unutar aplikacije sadržano je 50 gradova s pripadajućim zonama parkiranja te njihovim brojevima. EZParking prati slanje poruka te na jednostavan način omogućuje prikaz svih poslanih poruka.
Aplikacija EZParking je besplatna.
S obzirom da ce postojati mogucnost izvoza podataka, voljeli bismo kada bi sto vise ljudi isprobalo aplikaciju kako bi ista u konacnici bila sto je moguce vise upotrebljiva. Naravno, EZParking ce i u buduce ostati besplatan.
Vise informacija i upute za download moguce je naci na adresi
http://www.omikron-ps.com/ezparking
Na facebooku je otvorena grupa naziva EZParking, pa na se slobodno prijavite i izrazite svoja nezadovoljstva aplikacijom, kao i moguce zelje
Toliko za sada,
Stevica Kuharski, Omikron
Probat cu na E51, malo testirati pa javim ako bude problema, ili nekih prijedloga.
Forumaš godine :)
Probano na BS C81, na MDA compact III i radi na oba.
Jedino napomena. Karlovac sad ima dvije zone.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na svim novim N i E serijama radi (N95,N95 8GB, N96, E51, E71, E63, N78, N85...)
Program je za 5! Makar sam ja to prije imao pod "Templates" pa sam samo pritisnuo 2-3 puta i poslao poruku za parking.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hvala svima. Negdje tokom ovog tjedna (srijeda) ce biti napravljena nadogradnja s mogucnoscu prijenosa podataka na net (export), pa i mogucnost njihove statistike i pregleda na webu radi kontrole troskova.
Lp,
sk
Bookmarks