odi na zedge pa tamo skini. provjereno radi.
Ako dozvoljavate i ja bi se uključio sa jednim pitanjem. Naime skinuo sam sa stranice http://www.mmcforums.net/theme/nokia-themes.html
teme za nokiu e 71 ali mi neda instelaciju ima li netko kakvo riješenje jer sa te sam stranice skidao za sonya i sve je šljakalo. Unaprijed zahvaljukem na svakom riješenju
odi na zedge pa tamo skini. provjereno radi.
Nemoj me krivo shvatit dali si samo skinuo prvu temu za Nokiju koja ti se dopala ili si isao stupanj po stupanj do modela koji koristis.
Probao za N82 i sve radi.
Ima i dobar site "www.mobile9.com".
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
ako ste bili na stranici vidili ste da ima po sortiranje po proizvođaču i po modelima ja sam skinuo za nokia model e 71
Probao sam skinut i sa druge stranice ali jos uvijek neide kaze da program nije potpisam da se javim davatelju programa ili da je isteklo vrijeme za prihvacanje.
Novi si a vrlo vjerojatno i totalno neupucen u Symbian,prvo citaj po forumu.Sve to kaj velis je ne u jednoj temi opisano.
Ako ti kaze da je ne potpisano i slicno to trba potpisat ili mobitel hackat.
Ako ti kaze da je istekao rok vrati datum u mobitelu recimo pola godine ovisi kolko je doticna aplikacija stara dok instaliras onda stavi datum koji i je.
Kao kaj sam rekel "citaj i uci" to ti nije samo mobitel vec i mali kompjutor.![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Prvi dio odgovora si sasvim pogodio ali za drugi bi bilo uredu barem napomenut kako i sto jer da znam nebi mi trebala pomoc onda bi sve sam napravio
Evo odgovora na ovo, hvala svima na trudu ali su previše zakomplicirali, neki iz neznanja a neki iz samo njima znani razloga. Naime problem je bio u opcijama gdje je trebalo prebaciti sa "instaliraj samo potpisane programe" na " instaliraj sve programe". Pa svima onima koji neznaju neka probaju najednostavnije riješenje a onda sva ona hakanja i ostalo.
Bookmarks