Sad sam vidio reklamu T-Mobila "Tako blizu" i vidio u jednom dijelu "Tako Google" nije mi jasno o čemu se radi - neka nova usluga ili opet jedna od onih reklama samog T-Mobila? Na njihovom webu ne piše ništa o tome...
Sad sam vidio reklamu T-Mobila "Tako blizu" i vidio u jednom dijelu "Tako Google" nije mi jasno o čemu se radi - neka nova usluga ili opet jedna od onih reklama samog T-Mobila? Na njihovom webu ne piše ništa o tome...
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Evo i ja sam ju sad vidio... Ne znam što bi to sad trebalo značiti, ali ako je riječ o Googleu, zašto onda nije pisalo Google nego google? Ako sam i ja dobro vidio... Možda su oni samo nabacili na svoj mobilni portal Google tražilicu ili tako nešto...Izvorno postao tom2y
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da, imaš pravo, pisalo je sa malim slovom google!zašto onda nije pisalo Google nego google?
a prije ili kasnije ćemo vidjeti ako se radi o nečemu novom![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
pa i google je zaštićeno ime, to nema vezeIzvorno postao tom2y
mrzim tu reklamu iz dna duše, jer traje PREDUGO!!!
Seriously?
Istina, ali bar napaseš oči na novim mobovima. Pojavljuje se N73 u jednom kadru ako se ne varam.Izvorno postao Compov
Dobro napravljena reklama, ali opet u maniri T-Mobilea - nema ono "nešto" da bi bila "bum-reklama".
A ovo oko google-a me baš zanima što je.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks