www.vipnet.hr--->malo potrazi sve ti pise![]()
prije mjesec dana sam dobio onu vipovu reklamu, ako potpisem ugovor da cu bit njihov pretplatnik slj 2 godine, imam popust na novi mobitel, i cini mi se da je pisalo 50% jeftinije za modele preko 3000kn. onda me to nije zanimalo pa sam bacio reklamu, a sada me zanima vise od bilo ceg!
dajte! sta je to? di je to? ja bi htio p900... jel pise negdje na netu? ja sam trazio na vipnet.hr no nisam nasao
pozdrav, f'killa
(btw, vratih se smora, pa evo me da vas mucim :-) )
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
www.vipnet.hr--->malo potrazi sve ti pise![]()
zas? pa ja imam pretplatu vec..... xcite......
ja uopce ne pricam, samo sms-iram. a pretplatu imam godinu i pol... nebi se vracao na bon ni za nista na svjetu...
cek al 3691kn nije 50%.... to mi je ipak malo preskupo
nemam pojma.. al znam da bi ih imao puuuuno vise da mi mama na vrijeme plati racun![]()
posebna pogodnost je ukoliko imaš 10000 bodova, onda je ja mislim 50% popusta. ali od 01.09. kreće nova shema za kupovinu moba jeftinije u zamjenu za bodove. Uglavno posebne pogodnosti se mijenjaju svaka 4 mjeseca, prije je bilo 10000 bodova u zamjenu za 800 kn popusta...
Ides na vipnet.hr i onda pod vip.club cjenik i mislim da je P900 oko 2400 Kn.
Nije 50, nego 55 posto popusta!
Ali moras imati 10000 bodova, prije si mogao imat i samo 4000 pa ic 6000 u minus, al sad bas moras skupit 10000.
Ja cu na tu foru uzet K700.
U biti, sto skuplji mob, to ti se vise isplati.
Tak da mozda pocekaj P910
ja sam mislio uzet k700, sa ugovorom na 24mj i bodovima, al neznam kolko bodova trebam imat... mislim da ih imam negdje 5k
Moraš imati 10k bodova
moras imati 10000 bodova... ako imas 4000 bodova, to je isto ok jer mozes uci u minus 6000 bodova... 1bod=1kuna mjesecnog racuna...![]()
Nazalost, vise ne. Bas moras imati 10000 bodova. Nema poklanjanja njihovih 6000.
da upravo tako, 1kn=1bod, to znaci da zapravos platis taj mob 10k kn + cijena mobitela...ma nabijem ih
Ali ako tih 10k kn pametno iskoristiš, onda ti je kupnja "usput", toliko da potrošiš bodobe.
Mislim da je bezveze na taj nacin to racunat.
U tih 10000 bodova ti si i razgovarao mjesecima, i surfao i placao pretplatu, a ne samo platio novi telefon.
Ako gledas da 2500 bodova mozes zamijeniti za jedan cd, a 4000 za dvd, onda je 10000 bodova za popust od 55% na mobitel koji kosta preko 3000 Kn, stvarno dobra ponuda.
U potpunosti se slažem.
e pa netrebam ja imat nikakve bodove, ako uzimam mob sa ugovorom da cu ostat njihov pretplatnik jos 2 godine..... bar nigdje ne pise...
Kaj nam ne vjerujes?
Ne trebas bodove ak hoces mob za 1991 Kn, tocno.
Al ako ga hoces za kojih 1450, onda trebas bodove.
Ne piše, ali bi dobro došli.
Pise.
Ako pogledas samo cijene moba, pise ti s popustom na 2 godine, al ako pogledas zasebno VIP.club cjenik, vidjet ces.
Bookmarks