Bok,
koji od ova dva modela da kupim ?
zašto....
i dali možda netko ima LG KC550?
Bok,
koji od ova dva modela da kupim ?
zašto....
i dali možda netko ima LG KC550?
ako je za slicne pare,u paketu nekom, lg naravno... k800 je cigla koju je pojelo vrijeme, makar funkcijama u to vrijeme vrhunski...
lg nije visoka klasa, i izgleda malo jeftino i plasticno(baca na uvecani t303, mogli su ljepse tipke stavit pa bi bio bolji dojam), no svejedno bolje od k800 u svakom slucaju, noviji, puno tanji, cak i bolja kamera sto je najveci adut od k800, osim po noci jer ima led lampicu, i veci video, k800 ima definitivno najlosiji video, no i na kc550 bez obzira sto ima dobru rezu video 720*480 tako nesto, kvaliteta videa nije na razini, 15fps(makar negdje pise 30fps) cini mi se, pa nije glatko... no opet sve u svemu,bolja opcija od stare k800, veci dobar ekran, akcelometar, dolazi sa 2gb karticom...
bio nekad oglas...
LG ima veći ekran,puno bolji video,tanji je i općenito bolje i novije dizajniran,ali ja bi svejedno izabrao K800.
Uvjeren sam da K800 ima bolji fotoaparat u svim uvjetima,a posebno u zatvorenim prostorima,ima bolji softver od LG-a,ima i podršku za 3G i videopozive i uopće ne mislim da je zastario u toj mjeri da se ne može nositi sa KC550.
Bok svima,
novi sam ovdje pa da Vas pozdravim)
Btw...imao sam spomenuta 2 modela pa da dam svoje mišljenje!
Preporučujem k800! LG jest super i imao sam ga mjesec dana ali prodao brzo...
Zasmetalo mi je sljedeće: baterija slabije traje od k800 (ne puno ali ipak), na pojedinim mjestima podrumi i slični unutarnji prostori gubi signal pa čak i nestane gdje k800 ima full! mp3 player sporije puno reagira na mjenjanje pjesama pa s vremenom iznervira, FM radio se ne može slušati u pozadini i pisati npr.sms-ove, fotke po mraku ajme, kad se sluša pjesma i neko nazove preko slušalica razumijevanje govora(pogotovo u tramvaju) puno slabiji nego na k800!
Za pohvalu jest odličan ekran, rotacija slike, solidan video, dizajn te kvalitetni klizač za kameru!
k800 jest stariji al sam se opet na njega vratio i super mi je!
LG fotke po danu su odlične, pune boja ali i k800 su vrhunske!
Eto, to je moje mišljenje![]()
razmišljao o samsungu g600? slični cjenovni rang...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
još razmišljam o nokiji n73 ..
kaj mislite... nekak mi se čini da je n73 po meni najbolja opcija
a i ako npr.... uzmem lg kc550, pitanje je dal ću ga moći otkodirati
n73 je ok..ali je več dugo na tržištu...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Meni nije nešto n73...malo je glomatniji, aplikacije se duže otvaraju! Od svih ovih k800 mi najbolji...koristim ga i sasvim pristojan i pouzdan stroj!
a gle n73 je symbian..zato ide sporije...
Prvo si definiraj dali zelis klizni ili klasicni mob tad ce ti bit puno lakse.
N73 sam imal dvije godine,to mi je stvarno jedini mob koji sam tolko imal.
Super mob malo spor ali to se naviknes ubrzo.
Prodal sam ga jer me je pocel pop konektor zezat i nije mi se isplatilo dat oko 200 kn za popravak.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-01-2009 u 02:39
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
N73 je još uvijek dobar izbor i ne bi se složio da je zastario.Jedine mane su relativna tromost i ponekad joystick.
Ima veliki 2,4" ekran,kameru 3,2mp sa AF-om,odlične vanjske zvučnike i mislim da je bolji izbor od oba gore navedena.
Vepar" slazem se sa tobom u svezi n73 no ja recimo konkretno sa mojom N73 iz Vipa tijekom 23 mjeseca nisam imal problema sa joystickom.
Ali N73 koja je bila iz T-moba kao i jedna sa crnjaka znale su stekat a itipkovnica na N73 iz T-moba je bila losija.
Neznam kako ili zakaj ali mobove sam usporedjival,ocito da ima veze za koga se proizvodi.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Imao sam je nekih 6 mjeseci i pred prodaju me počeo zezati joystick,odnosno pokazivao je nepreciznost kod kretanja menijem.
I to naravno nije izdvojen slučaj,što pokazuje da na nasljedniku N82 više nema joysticka.
...detaljnije o KC550 , tj. sama rasprava o tome modelu odvija se u temi [KC550] - Misljenja, iskustva... ...
P.S. Nekoliko zadnjih postova je tamo kopirano, tako da znate, da ne bi bilo problema.
Hvala na razumijevanju.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja koristim k800i vec skoro 2 god... drzim ga u odlicnom stanju i mobitel je vrhunski...
Ne steka, joystick pogotovo sto sam ocekivao da ce otici brzo nije... jos drzi koda sam ga tek iz kutije izvadio...
Mobitel je bio prava zvijer... blic, 3,2 mp, odlicna razlucivost slike i odlicne slike po noci zbog blica... jer ima xenon...
Mobitel je danas... po meni zastario malo... fali tu i tamo nesto... veci ekran i da je tanji malo... ali ok... planiram ga zamjeniti sa 5800 XM samo nemogu nigdje naci 5800 ispod 1500 kuna, dosla bi i obzir zamjena sa nadoplatom, ali tesko da cu to naci igdje...
Bookmarks