Dakle,posjedujem dvije stare grafulje. Jedna je Radeon 9200 series 128 mb,a druga je Radeon 9200 PRO family. Dakle,dva smeća...
Na starom kompu na kojem sad igram manje zahtjevne igre u mrezi,dosad je vrtila GeForce MX400 od 64MB (valjda je ona...) I kad sam je zamijenio s bilo kojom od ove dvije,u device manageru je pronaslo sve,Everest takoder,a niti jedna verzija ATi Catalyst drivera ne prolazi. Svaki put mi kaze da nemam hardver koji odgovara softveru koji pokusavam instalirati... Koristio sam drivere od 6.10 pa do 8.9... Ima li neka kvaka ili da bacim sve u smeće...
EDIT: Skidam sad neke drivere,jer sam nasao da na ovoj Pro pise Gigabyte GV-R925128DE pa postoje neki driveri,i na netu kaze da je to zapravo Powered by ATI RadeonTM 9250 VPU...
EDIT 2: Ako netko zna,ili ima kakav tutorial kako da izvucem maksimum iz ove 9250 jer zelim igrat Flatout2,i system requirements moja kanta zadovoljava,međutim,igra se pokrece bez beda,i kad s autom stanem na start,slika je samo bijela,a sliku mape i brzinomjer imam na ekranu. Sve se super brzo otvara,al ovo bijelo mi ne da mira... Kanta vrti COD 1 i 2 i Counter strike bez problema,a ovo neznam rijesit... Hvala!

Odgovori uz citat
Mislim da nema pomoci za tu igru...

Bookmarks