MS Virtual PC
Dali postoj software koji omogucuje virtualni pc, odnosno koji bi mi dao mogucnost da instaliram nove windwose (koji bi mi sluzili za isporbavanje razlicitih stvari) a da ne utjece na "PRAVE" windowse?
Htio sam prek USB diska al neda mi instalirat na usb disk...moze koja ideja ili nesto...
Hvala
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
MS Virtual PC
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Neki hvale
http://www.virtualbox.org/
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ok...hvala, to je ono kaj sam trazil....
Samo jos, dali treba neka posebna particija ili nesto?
Koje su mogucnosti, ako moze neko ukratko bio bi zahvalan.
Hvala.
You Hack me!
Definitivno najbolji program za virtualizaciju je VMware. Ima samo jednu manu, nije besplatan.
Ne treba ti posebna particijam treba ti samo prostor na disku gdje ćeš kreirati virtualni disk. Uz svaki program za virtualizaciju imaš čarobnjaka koji te vodi kod postavljanja, tako da ne bi trebao imat problema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ok.hvala. eto skinuo sam od microsofta virtual pc i radi ko metak, samo mi nije jasno preko njega sam vistu instaliro bez greške, a kad instaliram vistu kao nove windowse onda mi se pojavi greška, neće mi se bootat, o tome sam već temu otvorio bio
You Hack me!
Pokusaj s VMware programom kao sto ti je Sljaka vec rekao. On je jedan od najboljih i ja ga vec koristim dugo i nebi trebao imat nikakvi problema.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
jel se na virtualnom racunalo mogu normalno instaliravati programi ili je to nesto kao live distribucija?
koristim ms virtual pc, i zadovoljan sam, hvala...samo me muci jedna stvar kao sto sam napomenul u prijasnjem postu a to je da na virtual pc-u bez problema instaliram windows vistu dok kad radim frisku instalaciju viste nemogu ju instalirat, odnosno instaliram ju a ona se nakon prvog paljenja racunla nece boota-t..o tome sam otvorio temu al nema nikakve pomoci...
You Hack me!
Misliš, radi u virtualnom a neće u realnom? Može biti nešto s driverima od SATA kontrolera.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hhhh...da tako je u virtualnom radi u realnom nece...neznam, porbal sve nacine ali nece...
You Hack me!
Mislim da ne možeš staviti Win na USB disk. Ako nije moglo na disk u kućištu, onda je vjerojatno neki driver u pitanju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
driver? driver nevjerujem, iz tog razloga jer je fresh instalacija bez drivera, moze jedino bit da od microsofta driveri nisu kompatibilni...
fakat neznam, dali je to zastita od microsofta pa neda ili kaj...nije mi jasno...
You Hack me!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks