Naslov sve govori...
Naslov sve govori...
Dobra tema
Meni su dobre: FMC (menstualni kalendar), Live Poker, The Waether Channel, StepTrakLite (mjerač koraka) Translation (prevodioc rječi na razno raznim jezicima), Private (za slike pod šifrom), WCA (alarm koji zove broj koji napišeš u slučaju da ne čuješ alarm
) od igrica: BoomLite, Bounce Lite, Whack'em All...
Gamebox Classics (7 igri u jednoj),9-toolbox (razni alati),Yahoo,Chess free ,20min (citanje novosti).
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
- cycorder ( video)
- pro RSS ( rss feeds)
- Mx tube ( download videa s youtube-a)
- winterboard
- bossprefs
- converter
- idictCrof
- spellcheck
- iTalk ( diktafon)
- Drink pro ( kokteli )
- iFile( ulaz u sistemske datoteke )
---------------------------------------------
- Blocked ( ovo mi je jedna od najjačih igrica, ima jako puno levela, uglavnom brain tuner)
- Tetris
- Bomberman
- Bowman
- Worldwide monopoly
- Solitaire city ( najjače karte )
- Sky force reloaded
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Prvo: FRISH sorry,ovo je zadnje.
Preko Itunesa u Appstoreu najdes tu stvar i kliknes za skinut,naravno moras imat Acount.
Eto ja sam uspel napravit bez kreditne kartice Acount.
Dok potvrdis preuzimanje igre,trazi ti i lozinku i napokon ti trazi potvrdu "Buy" prije samog skidanja kao da kupujes.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Molim vas da ne odlazite u off sa pitanjima kako i što. Ovdje raspravljajte o naj aplikacijama za iPhone. Za sve ostalo ili otvorite novu temu ili pitanje postavite u već otvorenoj prikladnijoj temi.
nemas to na app storu, iskljucivo installer ili cyndia (kak se vec zove).
Quickoffice (not free)
iCalc3D (not free)
WifiTrak (not free)
Dictionary
QuickVoice
MultiConvert
Sketch pad
iHandy Level
dodatno i free aplikacija Fake APN...obavezno ako vam papa promet a ne želite to. Na stranici unlockit.co.nz
Tu i tamo koja igrica za razbibrigu od PDAmill developera (Asia i Classics). Kao i Labrynth 3D i Sudoku.
Zadnji uredio Wisher : 03-05-2009 u 22:10
Bookmarks