Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona
Specifikacije i o telefonu ovdje:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10447
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-1563.php
-
Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona
Specifikacije i o telefonu ovdje:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10447
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-1563.php
-
Zadnji uredio imaticx : 19-05-2006 u 00:48
iPhone 5s 16 GB
Ovaj mobitel nije loš,ali se meni više sviđa W810i,možda ga kupim na kraju ove godine ili na početku 2007.godine![]()
![]()
Taj telefon se pojavljuje u filmu Da Vincijev kod.A baš sam se pitao o čemu se radi kad sam gledao film...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mob je malkoc ruzan za moj ukus
Meni nije ružan,ali meni je ljepši W810i:bunny:
ima li neko informaciju barem okvirno koliko ce mob kostati?
Šteta kaj su ubacili i ovaj 3. red tipki ispod zaslona sa netom i čime je još ovo...
Mob je odličan. 4 GB memorije...
:bunny:
![]()
Kada ovaj telefon izlazi na trziste ?
Forumaš godine :)
nema autofocus.. lose.
i nije mi jasno kaj je toliki problem napraviti kameru koja snima bolji video.. ?
To što nema autofocus je užasno, ne samo loše... Mene je to prvo (i jedino) odbilo od čekanja ovog mobitela... Inače uređaj djeluje jako interesantno i zanimljiv mi je dizajn... Što se soft-a tiče tu je novi Walkman 2.0 no on će biti i u K800... Ali pored svega, to što nema autofocus je jedan ogroman minus i ne znam što je SE-u bilo na pameti... Navodno odvajaju Walkman seriju od "foto" serije, ali opet mi to ne ide u glavu...Izvorno postao SrKi
P.S. Ovdje je netko spomenuo ranije 4GB memorije... Nema on nikakva 4GB osim što je proširiv sa MS Pro Duo... Interna memorija je 64MB.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Gle, sam si sebi odgovorio. Odvajaju dvije serije mobitela, medjutim to nije pocelo s K800 i W850, nego ocito i K750/W800, ali tamo ocito nisu dovoljno odvojili ta dva segmenta, pa sad pokusavaju to s novom serijom i razlikom u kameri. To je politika proizvodjaca i to mi je jasno, nije to samo kod SE-a. Meni je, kako je to Srki rekao, veca nebuloza to sto ne stave bolji video u mobitel, jer je ocito i to privlacno(pogledajmo N6233 i vga video), a ne 177*144 rezolucija i 15fps(sto je jos bitnije). Ako misle razviti taj cybershoot segment mobitela prva stvar koju moraju poboljsati je taj video.Izvorno postao DJ DeVelox
Sto se tice memorije, pusti unutarnju memoriju, glavno da nisu stavili onaj novi micro standard memory stick kartica, vec dobri stari PRO DUO, koji se sad moze nabaviti prilicno povoljno. A i razlog male unutarnje memorije je cinjenica da ce mob moci na razlicitim trzistima staviti s razlicitom kolicinom vanske memorije(sto nije bilo slucaj s w800), a ako i ne stave karticu uz mob, to ce samo znaciti manju krajnju cijenu za kupca. Sto se mene tice plus.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
koja je razlika izmedu ovog i 830
O tome se raspravlja u threadu o W830, pa pogledaj tamo. Ukratko, razlika je W850=UMTS, W830=EDGE.
savrseno se uklapa uz alienware, pazite da ne postane alien pa da se igrate alien ws predator he he
meni iskreno se mobitel nesvidja i cini mi se malo glomazan a jos to shto nema autofokus je katastrofa....osobno nevolim klizne mobove....w810i rulza![]()
U singapuru je 2.750kuna s 1GB memorije, mob je cool.![]()
Omg.... da.. sve polako prelazi u smartphone...
o čemu ti to?? Ko je opće reko ili spomenuo da je W850 smartphone...Izvorno postao Matija_Kr
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
koliko mi se cini vizualno, izgleda nema joystick, a mislim da su se mnogi za njega vezali![]()
U Velikoj Britaniji je oko 3400kn.
U Austriji...4500kn.
Pa bit će kod nas negdje oko 5000. skupo...
Dobije se uz njega i memorijska kartica? od koliko?
Jeli moguće premotavati video,znam da w810 to može u walkmanu ali koliko ja vidim w850 nemože otvarat video u walkmanu pa dali moram skinut neki program za to ili?
I primjetio sam da kameru mogu zumirati samo kad mi je na VGA,dok w810 može i na 2.0(ne mislim na optički zoom ili kako već).
I ako netko zna neki program kojim mogu stavit password na datoteke?Fala
Drugi put prvo koristi pretrazivanje. Vecina toga sto si pitao odgovorena je vec mnogo puta.
Buduci da si novi ovdje, evo ukrato:
1. Za premotavanje ne znam, ja na K800 imam video player, i tamo mogu premotavati bez problema.
2. Ovo je isti "problem" kao i na K750 sa najnovijim firmwareom ("problem" pod navodnicima jer je to zapravo namjerno iskljuceno, zbog bolje kvalitete slike).
3. Nema takvog programa.
Bookmarks