Pitam prijatelja na kojoj je mreži,kaže t-mobile,simpa.. Ja ga u čudu pitam pa zašto još nije prenio broj? Veli da malo zove,njega zovu,svim mu na simpi,troši manje od 50kn mjesečno.. Pa mu ja kažem da bi na t2 trošio manje od 20kn.. A on će meni: pa drugima će bit skupo ga zvat.. Pa nek i oni prijeđu na tele-jeftinije.. Da bi me optužio da ja tu neku korist imam,jel ja radim za njih... Uglavnom, ja sam knock-out, 0,49kn-poruke 0,29. A pošto su na simpi poruke? Vjerujem najmanje 35lipa il 43. A minuta u simpa-super-frend-naj-extra-cool tarifi prema jednom broju neznam 89 lipa,ostali preko kunu,fixni 2,5kn. Vip još gore,imao sam pretplatu prije par godina-kad se trudim štedit,250kn mjesečno. A kad se opustim,na putu,bolestan-491kn. Sad na t2 170kn,otpale mi uši od pričanja,nema štednje-zapravo dam curi da zove legice,da ne propade iznos... Doduše jedan prijatelj se toliko zahvaljivo što sam ga nagovorio da nije sebi mogo doći kak je jeftino,kak je super... Zašto taj toliki otpor? Zašto ljudi vole toliko skuplje plaćat??

. Doduše jedan prijatelj se toliko zahvaljivo što sam ga nagovorio da nije sebi mogo doći kak je jeftino,kak je super... Zašto taj toliki otpor? Zašto ljudi vole toliko skuplje plaćat??

Bookmarks