...možda ću poneke naljutit,ali ja bih volio biti ispomoć "vragu" pošto on dugo ne boravi na forumu,a i sam me podforum zanima kao forumaša...
...molim vaše mišljenje o tome...
...Eminem...
Da
Ne
...možda ću poneke naljutit,ali ja bih volio biti ispomoć "vragu" pošto on dugo ne boravi na forumu,a i sam me podforum zanima kao forumaša...
...molim vaše mišljenje o tome...
...Eminem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da. tak je sve jedno, a ako nema vraga, a ti hoces biti drugi moderator ne znam u cem bi bio problem
eminem je do sad više puta dokazao da može biti dobar mod i stoga ima moju podršku.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...evo i moje podrške...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Vec receno: Bilo bi dobro da te je neko predlozio za moda ( -/+ )al kao sto kaze whiteboy i IggXy cesto si na forumu i stvarno si aktivan zbog toga ( + )
Samo me zanima tvoj stav prema nepotrebnom postanju, brdu smajlica, ne editovanim porukama, lolanjima, psovkama??
Moja su usta zatvorena!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..."sljaka",no problem...razumijem...
...za nepotrebno postanje - toleriram najviše do 2-3 posta(ako je potrebno); brdo smajlića - isto 2-3 u postu toleriram(osim u posebnim prigodama); ne editovane poruke - totalno me živciraju; lolanje - a šta se mora,mora seSamo me zanima tvoj stav prema nepotrebnom postanju, brdu smajlica, ne editovanim porukama, lolanjima, psovkama??; psovke - možda ponekad,ali sa cenzurom(npr. je*iga i sl.)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
O.k. dobar si decko![]()
Ali pazi bog brother watching you![]()
to ti je već treći forum, ali obzirom da nemaš pretjerano zaposlene forume koji su pod tobom, postavit ću te i na usporedbe jer si ok mod u ostala dva.
Bookmarks