I mene to zanima,ali na E550!!!!!!!5 je stvarno premalo!!
Radi se o v525 koja ima dopusteno 5 razlicitih termina alarma! Zanima me kako bih to mogao povecat..Probao sam izmjenit ALARMCLOCK file al bez uspjeha bez obzira sto sam mu omogucio prostor veci od 5 kom on mi kaze alaram pun...
I mene to zanima,ali na E550!!!!!!!5 je stvarno premalo!!
Zadnji uredio perisa : 11-12-2004 u 20:21
pa šta će ti više![]()
Izvorno postao mglg
šta te briga što će mu više! jednostavno mu treba!!!
niti jedna od promjena koje smo radili na mobitelima, a kojima ovdje raspravljamo nije životno neophodna, ali jednostavno želimo da bude tako!
ionako je mutavo da je ograničeno na 5 alarma i to na mobu s toliko memorije... jdabic1, znaš onu foru s kopiranjem (množenjem) onih 5 fileova vezanih z alarm clock!? e ne radi...
Zadnji uredio Inovator : 12-12-2004 u 22:43
e super sad smo i to otklonili..Izvorno postao Inovator
E da zamolio bih doticnu gospodu koja odgovore na postove odgovorima tipa sta ce ti to i sl. da uopce ne odgovaraju jer zasigurno nisam trazio takav odgovor a i sam sigurno nebi nekomu tako odgovorio..mislim nismo mala djeca..
ma de mrš,
nisi zamjetio hebeni smajl pored![]()
Ajmo, dosta.
ako neko zna odgovore, nek se javi, nek se to fino raspravi, ali ovak se nebumo razgovarali ili će tema poprimiti sljedeći atribut:![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ja sam sad isto probao na v550.... ista stvar.... 5 alarma i kad hocu sesti, alarm full...
da, malo je bedara, nekad...ono preštelavanje bezveze.Izvorno postao racpok
mora postojati neko ograničenje u nekom seemu, jer Motorola, nema memorijskih ograničenja po segmentima. u toku je traženje, ako bude kakvih rezultata, bit će ovdje...
drugar jdabic1 će ti ih postavit, on je dežuran za tu temu, njemu pripadaju sve lovorike![]()
Zadnji uredio Inovator : 13-12-2004 u 22:52
vidim prijatelju da pozorno slusas i ljepo upijas informacije i objavljeujes...Izvorno postao Inovator
Bookmarks