Vau... Ovo je stvarno konačno prava stvar od samsunga
Zna li se možda kad stiže?
stize nam i symbian inacica modela G800,po meni konacno prava stvar iz Samsunga.
* GSM/UMTS/3.6 Mbps HSDPA connectivity
* Symbian 9.2 OS with S60 3.1 UI
* 2.6" 262K Color QVGA TFT display
* 5 megapixel camera with 3x optical zoom, anti-shake, face recognition, macro mode, autofocus
* 150 MB of memory and microSD memory card slot
* GPS navigation
* Wi-Fi
* Bluetooth 2.0 EDR, USB 2.0 (microUSB connector)
* 1200 mAh battery
* Dimensions: 104x52.9x18 mm
580 Euros (without subscription)
Zadnji uredio Vepar : 12-02-2008 u 10:45
Vau... Ovo je stvarno konačno prava stvar od samsunga
Zna li se možda kad stiže?
tek ce biti najavljen na World mobile kongresu u Barceloni i vjerojatno ce onda i biti objavljen pocetak prodaje.
U Barci će biti najavljen za Aziju,USA na kraj za Central Europ, najkasnije dolazi u 3 kvartalu "08
Ovo bi mogao biti jako zanimljiv stroj.
wow savrseno bas me zanima kakav je to smarphone u samsung kucistu hehe...ovo je primjer da dizajn ne moram patiti zbog karakteristika samog uredaja...
evo i ovaj review....
http://www.mobile-review.com/review/...-g810-en.shtml
mogu samo reći, to je to, takvog sam ja moba tražio ima sve što meni treba...
jedino se nadam da će se ovaj google moći izbaciti van...jer me već počeo živcirati
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Strašno me zanima koliko bude učinkovita ta jaka baterija u Samsungu ili ne bude! :/
Napokon i oni budu mogli mjenjati sms melodije LOL
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mocno i kvalitetno izgleda.treba pricekati da se vidi kako to radi u stvarnosti.ocigledan pokusaj pariranja Nokiji i u ovom segmentu.
preveden review:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...8/Samsung/G810
Zadnji uredio Vepar : 12-03-2008 u 12:56
Svjezi review sa gsmarene....http://www.gsmarena.com/samsung_g810-review-231.php
sjebali su kameru.slike nisu na razini K850 i N95.opticki zoom i bljeskalica nisu najbolje rijeseni,ali svejedno radi se o impresivnom mobitelu.
@Vepar nije svaki mobitel savršen uvjek ima neku manu,kao što si rekao kod ovoga su zoom i bljeskalica,ako zanemarimo to sva faktora dobivamo jedan dobar mobitel.Ovaj trend ugradnje GPS-a se nastavlja i u ovom mobitelu,po meni bi ovo trebao biti N95 killer.
ok,ali sam i napisao se radi o impresivnom mobitelu koji je testiran sa beta verzijom softvera.ako slide bude bolji od onoga na N95,svakako bi mogao biti N95 killer.
jako me zanima cijena.. bit če paprena. ali mob je impresivan....
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
mobitel mi se ne sviđa dizajnom...
Pored G800, ovo je još jedan pokušaj samsunga da naprave fotić sa mogućnostima mobitela...
Na mobitelu mi se sviđa to što ima symbian (a ne samsungov soft i to je vjerojatno najveća prednost ovog mobitela), i displey koji je veličinom kao i na običnoj N95 (N95 8GB ima veći displey), wi-fi i GPS.
Ovo sa kamerom, tj te specifikacije kamere su dosta dobre za jedan mobitel, ali po meni nepotrebne, jer samo nepotrebno podižu cijenu mobitela...
Samsung na tim G8xx (pa i g600) modelima stavlja kameru u prvi plan, pa tek onda sve ostalo...
bez obzira na te specifikacije, uvjeren sam da te slike slikane sa njim nisu baš na razini digitalnih fotoaparata (ali ne onih jeftinjih, već onih srednje cjenovne klase)...
Ali u svakom slučaju čini se kao dobar mobitel za one kojima treba i mobitel i fotić a neda im se kupovati posebeno digitalac...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hm,najavljena cijena je 100 eura veca od N95 8GB...![]()
a zbog cega mi bas i nije jasno,nije bolji od nje a kosta znatno vise...Da srede cijenu bio bi to dobar konkurent N95-icama,ovak mu je cijena velik uteg oko vrata...
![]()
http://www.gsmarena.com/latest_hands...s-news-455.phpEarly birds Samsung are releasing the handsets that were announced at the WMC in Barcelona last month. Two of the most keenly awaited gadgets - Samsung G810 and Samsung U900 Soul will start selling as early as 14th April.
Ovo sam tek sada ugledao jer sam prestao pratiti samsunge nakon U700 a i ostalih koji su me razocarali zbog softa.
Primamljivo sve izgleda i zvuci ali cjena ce uistinu biti paprena, iznenađenja iz samsunga ali rađe bi si piknuo n95 8gb zbog cjenovne razlike koja ce biti dok g810 dođe na tržište, skuplji ce biti zbog toga što ce biti noviji na tržištu a i zbog materijala od kojeg je izrađeno kucište...baš me zainteresirao ovaj samsung![]()
Veoma zanimljivo, za sada se krece po 200-300 kn jeftinije nego li N95 8GB, a najavljeno je suprotno, a i noviji je na tržištu. Znaci neka okvirna cijena za sada mu je 450€.![]()
cijena je visoka iz opravdanih razloga.G810 je nabijen svim aktualnim tehnologijama i izradjen od brusenog metala.kvaliteta zavrsne obrade je vrhunska i ne moze se ocekivati niza cijena.
i pored toga ne sumnjam u uspjeh,jer ovo je vjerojatno najbolji Samsung ikada!
edit:i vec ga prodaju u oglasniku(ako nije neka zajebancija)
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-8675255.html
Zadnji uredio Vepar : 04-06-2008 u 14:28
Slažem se s tobom al nekak mi se cini da se nismo baš skužili, cijena je opravdana...ja sam mislio da ce pocetna cijena biti viša jer su tako najavljivali, a ono iznenađenje pristojna cijena za tako novi(friški) mob na tržištu.
U ovom slucaju samsung![]()
zanima me,znate li gdje se u USA(Sacramento) može kupit ovaj mobitel,ja nisam uspila nac?i kad ce on doc u nas i oce li uopce doc?plizzzzz.
unaprijed hvala!!
Zgodan mobitel.
Samo malo podsjća onaj "okvir" oko 5 i 8 na k850- ov d- pad.
Ali, sve u svemu- jako dobar mobitel.
Šminkerski, ali i ima dobre specs.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja sam se jednostano zaljubila u ovaj mobitel a nemogu nikako nac di cu ga kupit i jel uopce dolazi u nas.
zasad samo preko oglasnika.
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-8877478.html
Bookmarks