problemi sa baterijama kao kod svih sl45i... trebao bi kalabrirati bateriju...
sto se tice samog naslova teme, mislim da se java midlet zove sms me od RizaPN-a
www.geocities.com/rizapn
Yna li iko odgovor na gore navedeno pitanje?Da li postoji ikakav patch da se otvori ova opcija na SL45 v.56 ili neki Java midlet.
I jos nesto: telefon mi se nekada ugasi kada pokrenem Java aplikaciju,i kada ga upalim,pokazuje mi praznu bateriju,koju sam napunio prije par sati,dakle bila je puna.U cemu je stos?
asx
problemi sa baterijama kao kod svih sl45i... trebao bi kalabrirati bateriju...
sto se tice samog naslova teme, mislim da se java midlet zove sms me od RizaPN-a
www.geocities.com/rizapn
maraschino - PTICICA
E sada se javlja drugi problem!Ubacim midi melodiju u "storage" folder Midleta SMSMe navedem naziv melodije i izaberem opciju MID to SMS i napise mi "file not found in its storage directory". Provjerio sam,storage folder se nalazi u istom folderu kao i midlet,i ne znam sta da radim.Mozda ima neka caka,ili midlet nije u redu...
asx
Dakle? Niko ne zna?
asx
Na žalost član koji bi to sigurno znao(viki2win) više se ne pojavljuje na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zasto ne posaljes mail direktno autoru programa, tj. RizaPN-u. On ce ti sigurno odgovoriti...
maraschino - PTICICA
Ili postavi pitanje na GSM-forumu, Riza je tamo prisutan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Usput,ovaj midlet na salje slike. Ima li kakav midlet da salje slicice na drugi siemens?
asx
Evo dobar link sa svim mogucim midletima,pa ima i onaj za slanje slika.Ako nemate problema sa Poljskim jezikom,navalite...
http://www.javasl45i.prv.pl/
asx
nista novo, ali dobro, nije s gorega ponoviti s vremena na vrijeme dobre linkove kao sto je taj![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks