oku smo ti do sad vec tri puta predlagali valjda si trebo naucit koje je prvo pitanje pa odmah napisati.......
za što bi ti služio?
jeli bitna kamera?
walkman,XM,symbian,WM......itd?
ukratko sto želiš od mobitela i na njemu....
evo po treci put u 3 godine vas molin za pomoc do sad sam bio i pre zadovoljan uredajima koje ste predlozil,,naravno hvala na tome....sad mi nije vazna ni marka uredaja dali je klizni i slicne stvar,,.ne kupujem ga na crno ni na predplatu,,zanima me koji je mobitel naj bolji za tu lovu po vašem misljenju unaprijed hvala ,,,![]()
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
oku smo ti do sad vec tri puta predlagali valjda si trebo naucit koje je prvo pitanje pa odmah napisati.......
za što bi ti služio?
jeli bitna kamera?
walkman,XM,symbian,WM......itd?
ukratko sto želiš od mobitela i na njemu....
nije mi bitno da bas sluzi za nestoo dredeno,,,,,,kuzis uzeo bi nesto najbolje za tu lovu,,,
hh ma naucija san od vas.nego me samo zanima i vase misljenje,,,
ja se dvoumim izmedu ovih uredaja:
Sony Ericsson K800i
LG KP500 Cookie
LG KU990 VIEWTY
i ovaj nesto je skuplji 1695 kneto sad me zanima vase misljene sto vi mislite za ove i dali se moze naci nesto bolje od ovoga za tu odredenu svotu novca od 1000 do 1700
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
uf, sad si malo razlicitu cijenu stavio, tj dosta velika razlika, između 900-1000 i 1700kn... ako nije problem izdvojit 1700kn preporucio bi ku990, po meni best buy jer je soft super jednostavan, mobitel je dosta glasan sto mi je bitno, i kod reproduciranja muzike, melodija, sms ton i preglsan ak je na max, budilicu nikad ne propustim... baterija solidna, kamera zadovoljavajuca sa strob blicom sto je nesto slabije od xenona al jace od flash lampice za blizinu dovoljno osvjetli, i najbolje video snimanje do sada...
a između kp500 i k800, ne znam sta ti je vaznije, k800 ima bolju kameru jer ona u kp500 nema autofocus ni nikakvu lampicu pa je nocu neupotrebljiva gotovo,k800 provjerena kamera sa xenonom no zastario podeblji uređaj.. kp500 je modernog dizajna tanak12mm, sa 3'' displayem, pa vidi sta ti je bitnije bolja kamera ili moderniji mob sa velikim dispeyem..mogli su stavit divx podrsku no sto je tu je,ukoliko ti kamera nije najbitnija izabrao bi kp500, malo noviteta touchscreen i to..
no ku990 ima i jedno i drugo, velik ts ekran,vrti divx format, i dobru kameru.. i za te pare best buy mob
bio nekad oglas...
do 1000kn bih preporucio cookie, ja sam zadovoljan za sad. za te novce stvarno odlican uredaj.
I ja bi preporučio Cookie za te novce.K800 je zastario,a KU990 je još uvijek skup.
cuj ako je do 1000kn onda izmedu cookiea i k800 uzmes sta ti vise treba, ako ti je potrebna kamera uzmes k800, ako ti je bitniji izgled uzmes cookie..
ako je do 1700 onda uzmi ku990 jer je ro najbolje sto mozes uzet u trgovini za te pare...
----------Sony Ericsson----------
K770 ti je u biti neka vrsta nasljednika od K800, kompaktniji je a ima i noviji soft.
a mislim da se i K810 da najti za oko 1200 kn u ducanu.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks