Imas dosta programa koji se javljaju u right click izborniku,pa me ne cudi sto je sam prozor tolik kolik je. Sa SHIFT + right click na prazan prostor na desktopu otvaras jedan "skriveni" izbornik,pa vidi mozes li tamo sta podesit...
Vise o svemu imas tu.
Problem je u tome što se to ne javlja uvijek. Meni je problem taj rub. Ali sad sam nešto primjetio. Kad sam otišao preko libarya u folder, bio je tako širok context menu. Kad odem u taj isti folder ručno (Username -> Pictures) nije toliko širok, nego je normalan.
EDIT: Javlja se samo kad je click na folder (Za file još nisam probao). Na praznom prostoru je kak treba.
Zadnji uredio DragonSoul : 05-02-2009 u 17:21
Mislim da znam u cemu je problem...Ili kako bi mentor rekao
"You're using a Microsoft browser on a Microsoft network, with a Microsoft operating system... and you expect it to work?"
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
...ili u programima koje imaš instalirane makni sve nepotrebne instalacije u ljusku (shell) - konkretno vidim da bi to mogao odraditi sa winRAR-om te VLC-om...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks