Vec dulje vrijeme razmisljam da kupim, a nemam pojma šta i do kolko para, nemislim nešta jako skupo, nego nešto da ne krepa nakon godinu dana!
Koje vi koristite i kako ste zadovoljni istima?
Vec dulje vrijeme razmisljam da kupim, a nemam pojma šta i do kolko para, nemislim nešta jako skupo, nego nešto da ne krepa nakon godinu dana!
Koje vi koristite i kako ste zadovoljni istima?
e, ovo ce i meni dobro doci
daklem, ne neke tipa vivax i quadro.. te marke sudim prema televizorima i dvdima.. ako su im mikrovalke kvalitetne kao i ti aparati, izbjegavati u sirokom luku.
ja imam jos jedno pitanje, je li vazno i za mikrovalku da bude A energetski razred (vesmasinu i friđ cu birati obavezno prema tome, stednjak srecom vec imam).
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Quadro, je meni ock, kaj se tv-a tiče imam dva, sve ock!
napr zanima me kak LG stoji s Mikrovalnama? Ak je ko s monitorima u koji upravo buljim, onda uzimam odmah!
moram pitat tetu sutra, ona mi je nedavno nahvalila neku, navodno da cudesa radi, a jeftina, nekih 300-400kn u metrou, getrou.. ne sjecam se tocno pitat cu je.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja imam Beko za nekih 350 kn i mislim da kod mikrovalki nije toliko bitno kojeg je energetskog razreda obzirom da ih nećeš koristiti toliko kao frižider, bojler ili perilicu. Osobno u njoj par puta dnevno podgrijem klopu od dana prije ili neki napitak.
Ja imam Bosch
Digitalna, ali i dosta stara...
U mojoj kući se ta mikrovalna koristi 1 put u godinu dana...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mislim da one niti nemaju energetski razred.Ako mislis da ce ona skuplja manje zraciti od one jeftinije to je isto zabluda jer ce zraciti jednako.Kupis najjeftiniju i uzivaj.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mislim da ti energetski razredi kod aparata ne predstavljaju količinu zračenja, već samo potrošnju električne energije.
Mi smo kupili neku no name u Mandiju za ne znam koliko novaca i radila je 362 dana, umrla je u subotu- a garancija vrijedi do ponedeljka.
Stavmo kokice i samo počne iskriti i unutra se pojave plamici
Sad je na servisu.
Ne znam jel "umrla" jer je no name ili se to može svakome dogoditi.
Isto koristimo par puta dnevno- za podgrijavanje jela, raditi kokice (sad kad su utakmice) i takve stvari...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
znaci u velike trgovačke centre, piknut jednu i to je to! Tak i bude!
ja imam ALASKA mikrotalasnu vec 12 godina. nikad nikakvog problema. u upotrebi je svaki dan za podgrijat nesto, kokice, nescaffe.
Jako malo ljudi je culo za tu firmu al sam po njemackoj gledao ima puno stvari od Alaske i to je za njih kao dobar brand.
zbog nje sam i biral pekac kruha isto od te firme.
dobar grah daleko se čuje
tako je, energetski razredi su iskljucivo zbog potrosnje elektricne energije. a ja sam mlada udavaca koja nis ne zna skuhat tako da ce mikrovalka bome biti u pogonual ako nema energetske razrede, tak svejedno, zracenje me ne brine. da me brine, ne bih imala mobitel, lol
![]()
Bookmarks