Ako si dobio s broja 795 onda si primio konfiguraciju za Vipov mobilni internet. Nije to ništa sumnjivo, samo postavke za net. A zašto si poruku dobio iz čista mira, neznam.
koristim vip preplatu.
jucer sam dobio poruku - ''uskoro cete primiti konfiguracijsku poruku. PIN: 12345''
nakon te poruke došla je konfiguracijska poruka - cim se je otvori, traži da se ukuca pin.
nisam ništa ukucavao, jer previše mi je bila sumljiva... pa sam je izbrisao.
ne sjecam se tocno broja. samo znam da je troznamenkasti i prva znamenka je 7xx.
-napomena-poruku sam dobio iz cista mira.
da li je još tko dobio slicnu poruku?
Ako si dobio s broja 795 onda si primio konfiguraciju za Vipov mobilni internet. Nije to ništa sumnjivo, samo postavke za net. A zašto si poruku dobio iz čista mira, neznam.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mislim da je taj broj bio. samo mi nije jasno zasto treba pin ukucati? da li je to nešto novo? znam da prije nije bilo pina.
Kolko se sjećam tako je bilo i na Tele2 kad sam primao postavke. Al u svakom slučaju poruka je sigurna.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vjerojatno koristis telefon vrlo kratko. Nakon duljeg koristenja shvatiti ces da su sve te stvari sasvim normalne.
dobar grah daleko se čuje
haha..
otkad znam za te kofiguracijske poruke, uvijek su dolazile kad sam poslao zahtjev, te nije bilo nikakvih pinova.
slicne poruke su opasne. mogu zeznuti korisnika, kad se spaja putem gprs-a. treba uvijek provjeravati što piše u postavkama.
možda je došlo do greške (zabune), odnosno netko je zabunom upisao tvoj broj (dosta sličan sa tvojim) i naveo ga kao kontakt za poslati konfiguracijske postavke.
Ja sam znao kod promjene mobitela automatski primiti postavke, samo nisam siguran da li je to bilo na VIP-u ili na Tele2.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Tele2 je meni tako slao
u prvoj poruci ti napišu: uskoro cete primiti konfiguracijsku poruku. PIN: 12345'' i onda u drugoj poruci upišeš taj pin (12345) a ne svoj pin!! to nije ništa opasno...
isti princip je i na vipu i na tele2!!
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ok, hvala vam na inform.
LOCK![]()
Bookmarks