Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vario II : Stao usred update-a

Prije svega, pocetnik sam sto se tice PPC-a...

I sad, prica ide ovako, na navedenom PPC-u je bio instaliran WM5 i radio je super(uopce neznam koji me vrag tjerao da idem snimati WM6 al ajd)

I skinem WM6, tri paketa ukupne velicine 120 Mb (Hermes_WM6_vanilla, RUU_HER_6.20.000.0_0.00.00.00_XDA_WWE_XBOW_Custom, WM_XDA_Live_v0.10)

Pokrenuo sam Hermes_WM6 i pratio upute, te dosao do pocetka "flash-anja"

Uredjaj je dosao na 9 % i na monitoru mi je ispisao da je izgubio konekciju...

Sada kad pokusam upaliti MDA, samo imam ekran sa 3 boje i to je to..Kada spojim USB, na display-u ispise USB i to je to...

Molim vas neke savjete kako da ga vratim u normalu jer ce me pravi vlasnik istoga razapeti na kriz ako ne proradi do sutra

Hvala

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jesi probao ponovno probati spojiti s programom, ili kak to vec ide??
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neznam probaj na neko vrijeme izvaditi bateriju van uređaja pa ga ponovo upaliti ili preneseno sa jednog drugog foruma:

Ako koristite sustav Windows XP ili Windows 2000, morate imati Microsoft. NET Framework instaliran na vašem računalu.
    1. Disable ActiveSync : connections -- settings -- uncheck "Allow USB Connections"
    2. izvadite bat. i stavite je nazad unutra, prikljucite USB kabel, pover buton (usb veza je otvorena opet), priključite USB kabel,
    3. Pričekajte minutu-dvije, ako dobijete poruku da uređaj ne može biti priznata ignorirati ga
    4. Otvoriti mtty.exe i odaberite "USB" iz dijaloški okvir, a zatim pritisnete OK.
    5. Trebali biste vidjeti bijeli ekran, pritisnite Enter; i trebali biste vidjeti redak ovako: "USB>"
    6. unesite "set 14 0" (ne copy i paste!!!) I pritisnite "Enter"
    7. Soft reset sa stylus Soft reset s stylusom
    8. OS-ROM-a i radio-verzija bi se trebala vratiti i OS bi trebao funkcionirati.
    9. ako se ne pokrene (i dalje je zablokiran), ponovite sve korake, ali sa naredbom "set 16 0"

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    neznam probaj na neko vrijeme izvaditi bateriju van uređaja pa ga ponovo upaliti ili preneseno sa jednog drugog foruma:

Ako koristite sustav Windows XP ili Windows 2000, morate imati Microsoft. NET Framework instaliran na vašem računalu.
    1. Disable ActiveSync : connections -- settings -- uncheck "Allow USB Connections"
    2. izvadite bat. i stavite je nazad unutra, prikljucite USB kabel, pover buton (usb veza je otvorena opet), priključite USB kabel,
    3. Pričekajte minutu-dvije, ako dobijete poruku da uređaj ne može biti priznata ignorirati ga
    4. Otvoriti mtty.exe i odaberite "USB" iz dijaloški okvir, a zatim pritisnete OK.
    5. Trebali biste vidjeti bijeli ekran, pritisnite Enter; i trebali biste vidjeti redak ovako: "USB>"
    6. unesite "set 14 0" (ne copy i paste!!!) I pritisnite "Enter"
    7. Soft reset sa stylus Soft reset s stylusom
    8. OS-ROM-a i radio-verzija bi se trebala vratiti i OS bi trebao funkcionirati.
    9. ako se ne pokrene (i dalje je zablokiran), ponovite sve korake, ali sa naredbom "set 16 0"
    Probao jos nocas i nista. Skinuo sam i WM5, te zapoceo instalaciju, i kao krenuo je, maknuo je tri color ekran, sve je bilo bijelo, i opet je stao.

Sada kada upalim MDA ispise : bijeli ekran, gore : xdadev xbow vanilla ROM 1.0 >pa crvenim slovima : BRING BACK THE ROM ARCHIVE, ispod toga neki logo i HTC, ispod toga : by anonimus ROM cocker for HTC community..

Ljudi molim pomoc, placam gajbu pive i janjca, vlasnik vec ima voodoo lutkicu s mojim imenom ....

edit : probao sam s mtty-em sad, i kaze : USB port canot be open...

edit 2 : uspio ga nekako dobiti u mtty-u, stisnem enter i ispisuje ovo : kITLŞkITLŞkITLŞkITLŞkITLŞkITLŞ

???
    Zadnji uredio Arki : 28-01-2009 u 16:12

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Arki Pregledaj post
    Sada kad pokusam upaliti MDA, samo imam ekran sa 3 boje i to je to..Kada spojim USB, na display-u ispise USB i to je to...
    Hvala
    Nije to nista strasno (tri-color screen) dogodilo se meni na Variu I nekoliko puta i svaki put je proradio. Slijedi upute koje je HCSC napisao, ako ne pretrazi xda developers pa ako ni to ne bude islo mozes i tamo postavit pitanje...

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a jbg... stvarno ti ja neznam što još napravit, nisam servis, pokušaj još sa hard reset-om uređaja. Možda se još da što spasit, možda je ROM gore samo je nekako "zaglavio" pri dizanju.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    a jbg... stvarno ti ja neznam što još napravit, nisam servis, pokušaj još sa hard reset-om uređaja. Možda se još da što spasit, možda je ROM gore samo je nekako "zaglavio" pri dizanju.
    Citao sam sticky, hard reset, ali nisam nasao Vario II...Pokusao sam drzati comm manager tipku i onu sound nesto i reset , pa se i dogode neke promijene ali opet nista..

"Možda se još da što spasit", citiram te, mislis da sam zeznuo stvar da nema povratka i jeli to moguce, da sam "unistio" MDA? u hebote...

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neznam ali vidi ovo

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretpostavljam da nisi instalirao hspl? On sprecava da sa takva sranja dogadaju.

Meni je update vise puta stao na tytnu, ali ja sve bilo ok zbog hspla, tako da zapravo nikada nisam bio u tvojoj situaciji i nisam osobno isprobao nista iz linka.

http://wiki.xda-developers.com/index...Hermes_Unbrick

Vise od ovog ti ne mogu pomoci.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post
    Pretpostavljam da nisi instalirao hspl? On sprecava da sa takva sranja dogadaju.

Meni je update vise puta stao na tytnu, ali ja sve bilo ok zbog hspla, tako da zapravo nikada nisam bio u tvojoj situaciji i nisam osobno isprobao nista iz linka.

http://wiki.xda-developers.com/index...Hermes_Unbrick

Vise od ovog ti ne mogu pomoci.
    Evo, napravio sam neke pomake u svemu ovome...

Vratio sam se natrag na tri-color ekran...SKinuo sam WM5 i kada ga pokusam instalirati pukne update, prvi put na 9 % drugi put na 28 %.

Molio bih nekoga da mi objasni sam rad Varia, sto ide prvo ROM ili sto vise, sto je uopce ROM, koji ROM, koje windowse i sve ostao moram skinuti..Poskidao sam u zadnjih 24h valjda gigu tih cuda i izgubljen sam u svemu tome..Hvala vam svima unaprijed (gajbu imate)

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, napravio sam neke pomake u svemu ovome...

Vratio sam se natrag na tri-color ekran...SKinuo sam WM5 i kada ga pokusam instalirati pukne update, prvi put na 9 % drugi put na 28 %.

Molio bih nekoga da mi objasni sam rad Varia, sto ide prvo ROM ili sto vise, sto je uopce ROM, koji ROM, koje windowse i sve ostao moram skinuti..Poskidao sam u zadnjih 24h valjda gigu tih cuda i izgubljen sam u svemu tome..Hvala vam svima unaprijed (gajbu imate)

Evo da kazem svima, trebalo mi je 24h i uspio sam! cak je gore WM6 i radi mraaaak...

I sada, ako netko treba bilo sto kako bi si olaksao posao sa flashanjem, neka se javi za bilo kakvu pomoc ili mozda software jer mislim da na ovom hardu imam sve sto je valjda ikada napravljeno za PPC heheh pozdrav !!! p.s i jos jednom hvala za sve savjete

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da kazem svima, trebalo mi je 24h i uspio sam! cak je gore WM6 i radi mraaaak...

I sada, ako netko treba bilo sto kako bi si olaksao posao sa flashanjem, neka se javi za bilo kakvu pomoc ili mozda software jer mislim da na ovom hardu imam sve sto je valjda ikada napravljeno za PPC heheh pozdrav !!! p.s i jos jednom hvala za sve savjete
    Ajd u kratkim crtama napisi sa cim si radio i sta si radio.Moj je Mda vario 3 i trebo bi ga otkljucat pa onda valjda cid unlokat itd.No on krene sa flasanjem ali nedigne ni 1% i odbile suradnju.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

svaka cast... ne moze ti nitko od nas ovdje bas tocno reci sto treba, ali na xda-devu je sve toliko ispisano da ne vjerujem da postoji situacija da nije opisana... darker provjeri PM

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. POI update
    By Skipper_Ri in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 19-05-2008, 20:37
  2. [n73]-update
    By blue_soul in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 01-07-2007, 09:06
  3. E 530 - crkava usred razgovora
    By shadowthrone in forum Samsung