kako ste i da li ste uspjeli staviti protection film a da nebude mjehurića ispod folije? ja sto sam god pokusao uvijek ostanu mjehurici....![]()
kako ste i da li ste uspjeli staviti protection film a da nebude mjehurića ispod folije? ja sto sam god pokusao uvijek ostanu mjehurici....![]()
napokon ova tema da mozemo raspravljati u njoj...
(pisem vec 3-ci put) ja sam uzasno stavio, stavljao sam 2 puta (jednu foliju) i u tome mi je najveca greska, prvi put nisam bio zadovoljan a drugi put mi se prasina zaljepila na donju stranu folije tako da je ispalo gore nego prvi put, mnogi se zale na to pa pretpostavljam da nije do mene jer mi nije prvi put da radim s tim stvarima. Otkinuo sam malo papira i presavio ga i isao milimetar po milimetar ali opet mjehurici
Zan li itko ima li gdje kupiti folija za ovaj tip mobitela? posto je relativno nov mobitel
da konačno.
ja sam probao i sa osobnom polako ići no nevjerojatno kako ostanu mjehurići i sada neznam da li da pokušam opet ili da ostavim ovako i neizazivam vraga? hheeh
ima ga u osijeku za kupit... imao sam sreće pa sam stavio kako treba samo maali mjehurić kod male kamere.... nije baš za ku990 ali sa paketićem dobiješ serijski broj i na netu možeš skinit šemu za izrezat... dobra fora... kažem imao sam sreće što sam dobro stavio.... išao sam s komadom fine kože za naočale...
gdje ima i koliko para?
Gdje u Os?
U principu je prilično jednostavno zalijepiti foliju. Prvo odlijepiš par milimetara sa jedne uže strane i zalijepiš na vrh. Ali nikako nemoj cijelu foliju odlijepiti odjednom. Onda uzmeš nešto čvrsto i široko recimo kreditnu karticu i držiš gornji dio folije i lagano povlačiš onaj gonji dio na koji je folija zaljepljena i foliju ravnaš sa kreditnom karticom (ili nečim drugim šta nađeš doma). I tako dok ne dođeš do kraja. Znači bitno je lijepiti foliju malo po malo i onda ti neće ostati mjehurići
cyberphere je dobro napisao , stim da preporučam korištenje krpe za pritiskanje a ne nešto čvrsto i s rubom kao kreditna kartica (jer može oštetiti i razvući foliju)
nemam sig.
Dali je to poslije vidljivo da je nešto lijepljeno po ekranu?
Treba li to uopće stavljati?
(budući sam vlasnik KU990, pa skupljam informacije)![]()
Ok, vidjet ću ja malo kako bi to izgledalo.
Inače en volim nikakve zaštite, futrole, folije i slične pizdarije, ipak je mobitel kao i sve potrošna roba koja treje godinu-dvije i onda se mijenja...
A činjenica je da se to vrlo lako izguli, kad ga baciš na stol, padne ti na pod, u džepu.
Je tu foliju vidjeti kad je priljepljena, ili?
Na T-mobile piše da se ona dobije u paketa, zašto je oni ne stave nego je ja moram
Kupite si invisible shield za ombitel ako ga hocete ocuvati.... 25 dolara je s shippingom... ili ga furajte u torbici
Čekaj to je ko torbica i štiti mob od svega živog a da dođe do hrvatske samo 115kn
da manje vise... nije ko torbica nego ko folija... samo se nevidi kad se dobro stavi.... ima samo za ekran ili za cijeli mob.....
http://www.google.hr/url?sa=t&ct=res...Mrw90AM0UPHYnQ
ja sam si uzeo torbicu kod nas u ducanu jel mi se nije dalo cekati ovo a i torbica je prava gay metroseksualna.... a ovo je super stvar jel se ne vidi a mob ti ko nov.
Ma ja mog nisam u ništa uvukao, niti nisam onu foliju na ekran stavio...
Ništa nije vječno, pa tako ni taj LG. Mobitel ko mobitel, ne treba se previše opterećivati njegovim čuvanjem, bar ja tako nekako mislim...
ja svog furam u bezh koznoj torbici
mene ide na zivce kad mob ima ogrebotina tako da vecinom sve skuplje i osjetljivije mobitele jako pazim
Ja kad sam kupio mob,već je bila zaštitna folija na ekranu,a jednu sam dobio rezerve... i istina je dosta je izgrebe ako nemate neku torbicu ili sl.
meni je olovćica obješena s strane,i svaki put ostane trag (srećom na foliji)...
![]()
ja sam svoj dosta zgrebao ali ništa jako da se vidi dok se koristi...
da stavljam tu foliju NE to mi grozno izgleda...
Najbolje je da odete kod nekog graficara(koji ima iskustva s kasiranjem) i da vam on stavi....(btw. foliju)
Ja sam svoju krenuo od vrha i polako dio po dio prelazio krpom(magicnom)....
Bookmarks