Primjetio sam da se baterija dosta zagrijava kod upotrebe ( razgovori , igranje , gps ). Da li je to normalno ili ....?
Primjetio sam da se baterija dosta zagrijava kod upotrebe ( razgovori , igranje , gps ). Da li je to normalno ili ....?
motorola user
Mislim da se kod svih mobitela baterija zagrijava.
Sad, ako se baš jako zagrijava (da možeš jaja peć) onda bi se trebao brinuti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nije da jaja mogu peći , ali je toplije nego što sma imao kod drugih mobitela. Ipak za razliku od ostalih ovaj ima metalni poklopac pa bi mogao i tome pripisati zagrijanost. Htio bi čuti iskustva i drugih korisnika istog.
motorola user
Metalan poklopac ti ima velik doprinos.
Pogledaj iskustva korisnika one nokie 8800 (s metalnim poklopcem).
A za iskustva s 6650, možda da pitaš u ovoj temi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da, metalni poklopc daje veliki doprinos da se mobitel grije. a i baterija je velika (fizički i kapacitetom)
Ja sam primjetio da se mobitel malo više zagrije jedino ako koristim navigaciju. ništa ekstremno vruće, ali se osjeti razika.
kod razgovora od 30-45 min, nisam primjetio zagrijavanje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jep također i kod mene ista stvar. Primjetio sam kod GPSa ali i kod razgovora već nakon par minuti se osjeti. A čuj bar će tijekom zime grijat ruke![]()
Lako za grijanje ruku . Da nama ne izraste druga glava ili ne napravi KABUUUM![]()
motorola user
Dižem temu iz naftalina da ne otvaram novu.
Danas sam koristio Garmina XT na 6210 Navigatoru oko 30-40-ak kilometara. Jasno, u tom roku potpuno se ispraznila baterija. Ali sam imao jako čudan osjećaj kad sam ga uzeo u ruke, bio je topal kao nikad do sad. Ne mogu reći da je baterija bila vruća, ali blago topla je svakako bila, baš kao da se enormno trošila u tih 40-ak kilometara. Mislim da je to sasvim ok i normalno, jesam u pravu?
Bookmarks