mislim da nema, ali nisam siguran!
Ima Tele2 funkciju "tko me zvao" za propustene pozive kad si nedostupan ili iskljucen?
mislim da nema, ali nisam siguran!
, pa di će to prije uvest nemaju još ni gprs...
Tele2 nema tu opciju ( barem trenutno )
@frish-KI
U zelji da je to nova funkcija nisi vidio upitnika na kraju naslova teme....
gprs je puno sofisticiraniji.., taj sms "tko me zvao" je jednostavna varijanta koju mogu sutra ukljuciti ako zele.
Znaci nemaju jos....
Hvala na odgovorima!
pa i nije bas tako jednostavna kako ti mislis. Ako znas kako ta usluga funkcionira onda ce ti biti jasno da nije jednostavno kako i izgleda.
dobar grah daleko se čuje
Meni je glupo da za neodgovorene pozive šalju takav SMS, pa vidim tko me zvao ...
Nije ovo za mene ...
Izvorno postao tomislav10
Onda iskljuci da ti dolazi za neodgovorene pozive, a ostalo ostavi ukljuceno!
...also known as El'AnDrA...
TELE2 ima tu funkciju tko me zvao, upravo sam s VIP-a nazvo sebe na Tele2, (Tele2 isključen, kartica izvađena) i kada sam umetnuo Tele2 karticu primio sa SMS poruku: primili ste poziv... piše kad, broj i da poruka nije ostavljena.
Tako da Tele2 ima tu uslugu, probajte sami provjerit, vidim kako neki uz Tele2 imaju i nekog drugog opreatrera.
Ja sam upravo pokušao što si napisao, ali ništa. E sad, da li to ima veze sa sekretaricom? Mora li možda biti uključena ili isključena? Kad sam se nazvao na 095 čuo sam poruku kako je osoba isključila mobilni telefon. I ništa mi ne dolazi...
Mozda je stvar u romingu??Tko je na Vipovoj mrezi njemu ne radi a tko je na Tele2 mrezi njemu radi???Izvorno postao frish-KI
nista, ni preko Tele2 ni preko roaminga
iPhone 5s 16 GB
Početkom proljeća bi tele2 trebao uključiti sve usluge (kao i ovu valjda...)
Seriously?
Moguće je da ima veze sa sekretaricom. Ko ima upaljenu njemu dolazi, e sad to još treba provjerit mada meni ta usluga ne treba.Izvorno postao frish-KI
meni ta usluga ni ne treba jel su mi obadva moba upaljena 24 sata dnevno![]()
iPhone 5s 16 GB
radilo mi je na kartici Tele2 i kad je bio signal pod VIP-om i sad radi kad ima svoj signal. Kad se nazovem na Tele2 (kartica van aparata) sekretarica izdiktira zvani broj kaže da se ne može dobiti, bla, bla i da nakonm signala ostavim poruku, to ne učinim. Predpostavljam da je iz tog razloga sekretarica uključena ali ju nikad ne koristim (ni ne poznam takve koji to preslušavaju). Umetnem Tele2 karticu i dobim SMS izviješće koje sam kore spomenuo.
Probajde otić u njihov prodajni centar ili nazovite službu za korisnike kako to...
Pa sve je jasno. Ako imaš sekretaricu dobivaš obavijest, ako nemaš, ne dobivaš. Samo ako imaš sekretaricu onda pozivatelj plaća poziv ako je mob isključen.Izvorno postao HCSC
Onda to ni nema veze sa izvađenom karticom, naravno... Stvar je samo u isključenom mobu...
EDIT: I da, radi samo ako je sekretarica uključena...
normalno da radi kada je sekretarica aktivna, jer ako nije aktivirana onda se preusmjerava na sekretaricu i ne bilježi se dolazni poziv odnosno poruka pozivatelja na sekretarici i nema obavjesnog SMSa
Je, a kako?Izvorno postao andro2001
Nije ovo za mene ...
deaktiviraj uslugu i sva preusmjerenja i kasnije napravi samo preusmjerenje u slučaju kada je nedostupan i isključen na broj +385917002.
usluga ce biti aktivirna uskoro.naram se..a za sad nista ipak.
dosta korisno,ali mislim da nije jos aktivno..Izvorno postao Zabac1
aktivno je.Izvorno postao khideg
Ako imate uključenu sekretaricu i isključen vam je mobitel, a netko vas tada nazove i prekine prije onog tona nakon što sekretarica svoje izklafra, onda vama nakon što uključite mobitel, dođe poruka slijedećeg sadržaja: "Primili ste poziv od +3859xxxxxxx, poruka nije ostavljena". Pretpostavljam da ako se i ostavi poruka na sekretarici da će na kraju poruke koja će vam doći pisati da je poruka ostavljena...
Bookmarks