Zalba na :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60934
zalba,da moglo bi se to i tako nazvat.Zalim sto sam vjerovala da ovaj forum ima nekog smisla da se posjecuje .Osim ovog vezanog uz mobitele i ostale tehnikalije ,stvarno nema.Od kada je Chataonica presla u diktatorske ruke nase tete lune,iza koje stoji u debelom zaledu Sodom i ostale marionete,koje joj se klanjaju,jer ona je zensko. S cim je ona zavrijedila to mjesto ,s cim??? po vremenu,po postovima po cemu. Valjda po sposobnosti ili prijetnjom ,nalupat ce vas teta. Valjda joj je Vuki stao na zulj,jer imaju jako puno s njim problema.Nemogu vjerovat da jedna takva osoba ,koja je ispisala pol chataone o pravu glasa i demokraciji ,moze tako nesto izjavit,al ona je moderatorica i ona moze sve!!Najbolja mi je fora ono opis kazne lagano obrisano ,vidljivo vodama foruma ,ma da puknes od smjeha. Pa ko opce i dolazi osim njih??Zalila sam se na Vukijevu kaznu,jer znam koliko on voli taj forum.Vise ne vidim opce razloga da bi ga posjecivao ,a kamoli volio.Jer pravi su ljudi vec odavno to shvatili i otisli ili jednostalno nepostaju u chataoni ,jer nemaju o cemu .Nema tu ni zafrkancije ni zdravog smjeha,vise mi slici na privatni vrtic.Uvijek sam za pravdu ,ali onu koja nema povez na ocima i koja nije licemjerna.Ako je u pravilima da se bana,vrijedanje,bilo kakvo ,uredu,Da li sam ja koga vrijedala,mater psovala da ne kazem koju grublju rijec.Da li je Vuki koga vrijedao,nije. Onda kako razloziti ovu kaznu ,nas dva i gora zelena,mjesec fdana odmora...Ocito netko nije procitao ,pravila ili netko ima svoja interna pravila koje ocito ne razumiju. Mislim da se tu djeca igraju Boga.A to tu stvarno nije mjesto.Mislim da ih dosta razmislja tako i da je pol ljudi zato otislo,a ostatak nema muda da kaze kaj misle.E pa sad lagano obrisite dio koji vam ne pase.Pozz od lili
Kako uputiti žalbu?
Ovo nije žalba, već lagano vrijeđanje forumaša.
Raspravljanje rada moderatora nije dozvoljeno u chataonici/cafe-u, to sam boldano napisao, a ti si i dalje komentirala.
pa i mene vrijeđala.
Stoga, ovo zatvaram
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks