Mene više čudi potrošnja kod razgovora jer je kod Siemensa ta potrošnja oko 30-tak mA. Ostale vrijednosti su otprilike iste.
Igrao sam se malo s float's mobile agentom i t630 i došao do slijedećih informacija o potrošnji baterije...
85,8 mA - irda, sa svjetlom
10,8 mA - irda, bez svjetla
12,7 mA - irda, bt, bez svjetla
87,3 mA - irda, bt, svjetlo
139,8 mA - irda, svjetlo, potraga za vidljivim bt uređajima (254 mA peak)
razgovor: 120-160 mAh, peak pri uspostavljanju >200 mA, peak pri prekidu razgovora >300 mA
Najviše me iznenadila mala potrožnja BT-a ukoliko se intenzivno ne koristi. Mada s druge strane ukoliko pogledamo situaciju sa i bez bt-a s ugašenim svjetlom razlika je 20%....
Mene više čudi potrošnja kod razgovora jer je kod Siemensa ta potrošnja oko 30-tak mA. Ostale vrijednosti su otprilike iste.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na kojem siemensu? BTW, uzmi u obzi zaslon u boji koji je za to vrijeme uključen (cca. 70mAh više) i situaciju da baš i nisam imao najjači signal a mob je još uz to ležao na stolu zbog irde...
Tako nisi napisal, BTW ne čitam misli, pa sam mislil da se radi samo o razgovoru. Sa svim nabrojenim to je u redu. Siemensi od C35-M55 imaju vrlo sličnu potrošnju bez obzira na ekran.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sorry, mislio sam da se podrazumijeva. Baš ću pogledati, ukoliko se sjetim, pri slijedećem dužem razgovoru da li se pozadinsko uopće gasi ikada za vrijeme telefoniranja...
Bookmarks