Sony Ericsson W995 eto pogodili ste,, savrsen za mene, jednostavan,crveni, i jos jedan detalj kamera mu je 8.1 pixeva sto mi se jako svida,,dosad sam imala mob sa slabim kamerama.jednostavno on je moja igrackica![]()
Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku.
Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti.
Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i zašto.
Na temelju komentara bit će izabrani dobitnici mobitela.
Sretno svima!
U trenutno aktivnom krugu kviza pravila su drugačija, pogledaj na http://mobil.hr/nagradne/
Onaj koji će 1.5.2010. imati najviše prijatelja s ispunjenim kvizom dobiva jedan mobitel, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe.
Zadnji uredio joker : 01-04-2010 u 09:59
Sony Ericsson W995 eto pogodili ste,, savrsen za mene, jednostavan,crveni, i jos jedan detalj kamera mu je 8.1 pixeva sto mi se jako svida,,dosad sam imala mob sa slabim kamerama.jednostavno on je moja igrackica![]()
Sony Ericsson Satio
Satio je prvi mobitel s fotoaparatom od 12 megapiksela sto je meni zivotni san
Obozavam slikati , to mi je hobi veliki
Tako da bi mi taj mobitel dobro dosao
A i svidja mi se izgled mobitela, takodjer , crn je , omiljena boja ,
Dosad sam imao sve sonny ericssone sto je i najbolja marka ,
Mobitel je savrsen za mene....
Sa mobitelom bi prvo slikao okoliš (prirodu, obitelj, i sve zabavne događaje) , kao što je nova godina , bozic , uskrs ...itd.....
Radio bi štošta s njime![]()
Hvala unaprijed![]()
S poštovanjem
Sretan Bozic i Nova Godina
w995
Nikad nisam volio SE dok nisam slucajem prilika morao uzet k800 i kad ono ugodno iznenaden. Kamera odlicna pa sam i poceo amaterski fotkat sve i svasta a slike odlicno ispadnu. Nabacio par aplikacija na njega i odlicno mi sluzi, prezivio par gadnih padova i uglavnom ja jako zadovoljan. W995 vidim ima i bolju kameru pa nisu ni filmici problem, odlicno izgleda i ima wi-fi tako da bi mogo surfat zavaljen u krevetu
Uglavnom ne sumnjam da je to jos jedan jako dobar SE mobitel.
pozdrav ljudi
W995
Malo sam se začudio kad rezultat nije bio Xperia... Možda kristalna kugla ne radi dobro na hladnoći.![]()
Kako god, sjajan telefon protiv kojeg se niko ne bi pobunio, štaviše. Pošto sam ja svoj telefon snova već doželio i s uživanjem ga koristim, a planiram nabaviti neki novi za suprugu koji će zamijeniti njen C905, unaprijed zahvaljujem dobrim ljudima koji će mi poslati W995 i usrećiti i suprugu i mene, a i nekog ko će naslijediti njen stari telefon.![]()
Sony Ericsson Satio.... mmmmm, nije loše, štoviše, bilo bi baš blagdanski...![]()
SE Satio
Mobitel fantasticnih mogucnosti...
Ima odlicnu kameru od 12 mp i ksenon bljeskalicom, sto sa velikim touch ekran otvara mogucnosti stvaranju savrsenih slika i video zapisa.
Mobitel koristi Symbian OS sto omogucava vrlo lako upravljanje svim funkcijama na mobitelu.
Vec spomenuti touch ekran ima i automatsko zakretanje prikaza, sto uz Wi-Fi, daje savrsenu mogucnost upotrebe mobitela i surfanja bilo gdje...
SE je jos jednom napravio savrsen mobitel, za poslovne ljude u pokretu..
Znaci, savrsen mobitel za mene![]()
Satio.... Touch ekran, 12 megapixela... Symbian... Mobitel je gala... Ima i blijeskalicu, i tabove koji su prekorisni! Nemoras sve na jedan ekran i onda po meniu trazit... Cini mi se veoma, mislim cini mi se... Ne cini mi se neg je! Prema meni najbolji mob od SE-a... Za sad... Tko zna sto ce oni jos sve zmislit![]()
One day, sky went blue...
Sony Ericsson Satio pravi je mobitel za mene jer je elegantan i moderan.
Prvi je mobitel sa kamerom od 12.1 megapiksela.
Pored kamere ima i ksenonsku bljeskalicu što ga čini boljim od većine digitalnih fotoaparata.
PlayNow™ i TrackID™ čine ga pravim mobitelom za ljubitelje glazbe.
Ima slobodnu navigaciju, što znači okretanjem mobitela okreče se i slika.
Dosta mobitela je na dodir ali ovaj je poseban jer ima velik ekran.
Aplikacija s kojom možete gledati videa na YouTubu izvanredna je jer je rijetka kod mobitela.
Dostupan je u više boja što ga čini popularnim za svakoga.
Satio je iznenadio Svijet stoga i mene!
Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
u potpunosti se slazem...smatram da je jedan od najboljih koji su ovdje ponudeni....
mobitel mi je zakon....ima sve sto mobitel mora imati...
sony erricson je najbolja marka koju sam do sad imala....baterija dugo drzi pa mogu razgovarati i slusati omiljenu muziku...)
svida mi se sto mogu slikati slike sa dragim ljudima pa se mozemo prisjecati lijepih trenutaka... a u slucaju da bude dosadno na satu mogu bez problema i gledati tv...hehe... ^_^
![]()
SATIO Sto je to?
Odgovor je multimedijalni centar!![]()
Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
totalno za mene. prvo, slinim za njim otkako sam ga ugledala zbog odlične kamere! ja sam veliki frik za fotkanje, fotkam ko luda sve živo šta vidim (dok ljudi oko mene ne polude zbog velike količine njihovih fotki), i jedini mi je bed što nemam fotić.
nikada si nisam uspjela uštedjeti za njega, a tako obožavam fotkati..
druga stvar je touch screen, onak, obožavam. mislim korak u budućnost, dosadile su mi klasične tipke i mobitel star ko babilon.
i treće, symbian. dečko mi melje o symbianu konstantno i njemu nijedan mob koji ga nema nije dobar. e pa zašto ja njega ne bi učinila ljubomornim malo i imala mobitel koji ga ima, pa da njemu malo sline cure
ugl, mobitel ima kameru 12 megapiksela, kud ćeš veće sreće za mene i moje škljocanje
i za kraj,
idu dva mobitela ulicom,
jedan moja stara krntija, drugi frajer satio,
pukne moja krntija odjednom,
frajer satio ju je namlatio.
dosta blebetanja,
svima želim ugodne blagdane!
uvijek sam imala SE telefone jer smatram da imaju najbolje i ujedno najednostavnije opcije,jednostavni za upotrebu savrseni na izgled.Telefon SE w995 smatram za jednim od boljih telefona po izgledu,kameri,jasnoci zvuka i ostalim funkcijama-jednostavno je savrsen ZELIM GAAAAAAAAAAAAA![]()
a glupo mi je reč,al nema veze,htijeo sam curi kupit mob za božić,nekakav sony ericcson nekakav,al nisam baš pri lovi za taki neki skupi,pa ako je već prošla nagradna igra nema veze,uživat čemo u njemu zajedno,hvala unaprijed i sretan božić i nova godina,pozz
Sony Ericsson Satio
To je ono što meni treba , sve ostalo je .....nepotrebno!
Sony Ercsson Satio
što ne bi svratio
samnom se družio
užitak mi pružio
Eh Satio, Satio
kad bi tebe dobio
što bi lipo bilo...samo mi se snilo :-(
I meni je ispao Satio
I baš mi je drago da je jer je to trenutno jedini Sony Ericsson koji mi me privlačiJa sam inače prije bio okorjeli SE fan, sve dok nisam kupio K850 i na njemu se razočarao
Nakon njega sam kupio Nokiu N82 i ona mi sasvim solidno odrađuje posao, ali otkad sam vidio da je najavljen Satio planiram se vratiti SE-u
![]()
Međutim, trenutna financijska situacija i nije baš najbolja tako da ću morat čekati da mu padne cijena... Ili mi možda dobri ljudi poklone ovaj mob
A sad, zašto mi se sviđa Satio... Kao prvo bih naveo kameru... Naime, od K800 i njegove superiorne kamere za to doba jednostavno sam se priviknuo da na mobitelu imam super kameru, tako da ne moram nosit fotić (kojeg ni nemam, tj imam ali ne digitalni nego onaj na filmove, haha
)... Nakon K800 imao sam K850 pa sad N82, sve mobiteli sa top kamerama u vrijeme kad su izašli, tako da bi mi Satio baš savršeno upotpunio niz
Nadalje, jako mi se sviđa touchscreen i cijela ta touch evolucijaDosad nisam imao touchscreen mobtel, a baš bi ga želio isprobati
Naravno, tu je i veliki ekran i sve moguće vrste povezivosti koje svakodnevno koristim (pogotovo wifi)![]()
Uglavnom, Satio je moja tiha patnja otkad sam vidio da je izašao, i to je na kraju krajeva i razlog zašto tu pišem
P.S. svaka čast na ovakvim nagradnim igrama![]()
Obavio sam poso,ispao mi je Sony Ericsson Satio.
Prvo i prvo ima great camera 12 MP,sto je 10 X vece od mog.Poslje toga najprije bi ga koristio za igrice i muziku,onda fotkanje.Velika je prednost sto koristi microSD kartice,a ne M2 i ostale gluposti.Prednost sto dolazi sa 8 GB memorije i sto imama zastitni oklop za kameru,a skoro da je bolji od Iphone,najveca prednost je velka rezolucija.Eto toliko od mene.
Kad bi ovaj Sony Ericsson SATIO znao,koliko zelim da ga imam,sigurno bi i on sam htjeo da ga bas ja imam.
Meni ispao Aino.
I ne bi se zalio.![]()
Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Aino
Kad sam vidio da uz svu silu tehnoloških noviteta podržava i staru tehniku kao kasete i gramofonske ploče di ćeš bolje, sad bar mogu koristiti i moju staru kolekciju istih.
![]()
meni je ispao satio <3 <3 <3 <3
i jako sam sretna zbog toga jer molim mamu da mi ga kupi od 9 mj kada je tek najavljivan za hrv trziste =) imam c905 i preeeezadovoljna sam s njim i voljela bih nastavit sa NAAAJBOLJIM se mobitelima =)
Nevjerojatno. Ispao mi je SE Satio, mobitel koji me očarava od kad god sam čuo za njega.
Uskoro je nova godina.
Prosla mi je počela užasno. Zbog prevelikog unosa alkoholnih pića u moj mladi organizam, probudio sam se u nekakvoj tamnoj šupi u nepoznatom mi gradu (Karlovac). U to novogodišnje jutro bilo je preteško naći bilo koga da mi uopće kaže di sam, a kad sam poslije sat vremena bauljanja konačno saznao di sam, trebalo mi je pola dana da pronađem pravi autobus.
A u đepu sam imao samo jadni Sagem, kojem je naravno o'šla baterija jer nije mogla izdržat ni dan da se ne poljubi s punjačem.
Grozna dosada.
A da sam barem imao ovaj novi Satio. Kao prvo, upalio bi LED svjetlo u onoj groznoj šupi u kojoj sam se probudio, i vjerojatno bi našao vrata puno brže, i to bez da lupim u baš svaki objekat koji se tamo nalazio. Onda bi uključio navigaciju i odmah bi znao di sam, i kako doći do autobusne stanice. Klik na net i vidio bi vozni red autobusa, da ne čekam bezveze cjeli dan na stanici. A onda sve i da moram čekat nebi bio bed. Uz walkman i video player samovanje i čekanje je puuuno lakše. Imao bi vremena i pogledati snimljene video isječke, i lude fotke nasijanih ljudi s neobuzdanog partija kojeg se baš i nesječam.
A kad bi cure vidjele ovoj moderan komad opreme u mojoj ruci, vjerojatno bi dobio i koji broj telefona, a možda bi se i probudio u toplom zagrljaju u nekom normalnom krevetu.
Ako ništa drugo mogao bi provjeriti kakve su cure bile na partiju. Zumirati ogromne 12 megapikselaste fotke da im vidim lice, ili neke druge djelove tjela koji su bitni. ;-)
Ah da. Onda bi se vjerojatno i javio doma da mi se starci ne brinu.
I evo za par dana prolazi i ova godina. Pripreme za nezaboravan party su već počele. Nisam alkos ali ne sumljam da će se opet završiti kao prošli put. Stari ljudi kažu da kako ti prođe prvi dan nove godine da će ti takva biti cjela godina. I nažalost, nisu puno pogriješili.
Zato pomognite mi da ovu novu godinu počnem kako treba. Dajte mi tu nevjerojatnu igračku, koja izgleda kao da je ispala iz đepa nekom vremenskom putniku iz budučnosti.
Sony Ericsson Satio - sta reci? covjek ostaje bez rijeci !!!
želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga, želim ga........ zasto?
jednostavno zato sto je NAJBOLJI))
Ispao mi je W995![]()
Ja jako volim slušat glazbu, a ovaj mobitel je baš dobar za glazbu. Jako bih želio mobitel jer jako dobru kameru i puno bih slikao sa njom. Ja se dosta često spajam preko WLAN-a, a taj mobitel isto ima WLAN. Jako mi dobro izgleda i stvarno ga jaaaako želim. Bio bi vam jaaako zahvalan da dobim W995 jer mi je stvarno NAJBOLJI. Hvala unaprijed i ako ga ne dobim.![]()
Sony Ericsson Satio
Iako nisam ljubitelj touch screenova, citajuci na raznim portalima, mobitel se cini kao best buy trenutacno, i savrseno radi radi. Osim toga, ima 12 megapiksela kameru sto mi je jako dobro posto digitalni nemam
posto svi pisu poeziju mogao bih i ja
Pomracina sunca, boje se razlijevaju na ekranu
Slikam polagano, trazim kutove da vidim koju manu
zagusljiv zrak, losa svjetiljka u mom stanu
svi ljudi oko mene, zele Satio da taknu
ne dam nikome, iako nisam sebicno stvo-renje
Ali Satio mi se svidja kao djetetu do-jenje![]()
Bookmarks