Bar su iskreni![]()
eto ne nađoh stari thread pa otvorih novi.
ponedjeljak, 27.9.2004 3:26:00
Britanija: Telefonska linija za korisnike prepuna psovki
Korisnici britanske kabelske tvrtke NTLa u čudu su slušali bujicu psovki nakon što je neki zlobni hacker ili bijesni zaposlenik promijenio pozdravnu poruku na telefonskoj liniji za prijavu kvarova, objavio je u ponedjeljak dnevnik Sun.
U članku se navodi kako je korisnike koji su nazvali radi pritužbe dočekala sljedeća poruka: ´Dobili ste službu za korisnke NTL-a. Tko vas j...(psovka)? Nas nema nikad. Zapravo vas samo zaj...(psovka) i nećemo rješavati nijednu vašu pritužbu. Zato odj...(psovka) i pustite nas na miru´.
NTL se još nije oglasio u povodu tog slučaja, ali Sun navodi da je poruka izmijenjena i da se glasnogovornik NTL-a ispričao svima koji su doživjeli neugodnost.
dobar grah daleko se čuje
Bar su iskreni![]()
@Ch3lawy Tko? oni kaj su promijenili poruku ili oni kaj su se ispričali?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja znam samo da bi htio vidjet nešto slično, ali uživo.
Recimo dolaziš na šalter zeta i hoćeš pitat neko pitanje, a nervozna brkata debela žena te hladno odjebe i pošalje na drugi šalter na kojem inače nema nikoga.
Ne, čekaj...
To mi se već dogodilo.
i to više puta....
priznaj!
...ajd' makar te nije tražila kartu za tramvaj...
Pa što misliš po što sam išao?
Kunem se, niti jedan pokaz nije vrijedan to gulaga koji sam preživio na Remizi![]()
...meni je bolje kad me je "zašiljila" van da si kupim kartu a ja treb'o novu iskaznicu tj. pokaz...
Penzionerski?![]()
...je sad ga zovu umirovljenički...![]()
Nije govno nego se pas posro
Točnije...
Nije administracija ZETa nego se pas posro
Mrzim ih.
...i oni nas...
Volim se pravit lud kad dođe kontrola u tramvaj. Čim škvadra skuži odmah nastaje panika i svi bez karte problijedeZato ja kad dodje do mene (a
uvijek imam pokaz) pravim se prvo blesasv a onda kad mi gurne značku u facu tražim pokaz kolko dugo mogu da škvadra stigne zbrisat. E jesam li kolegijalan ili šta?
![]()
Ja sam jednom bio bez pokaza u tram-u, dođe zet-ovka i frend vadi pokaz, pogleda mene, a ja samo odmahnem glavom... nije mi niš rekla![]()
ja jednom u busu bil na kraju busa i taman prije neg je do mene došal neka ženska nije imala kartu i sad on njoj tam piše kaznu i tak to... 2 stanice je to trajalo otprilike.. i sad on konačno završi, ja stojim na zadnjem staklu naslonjen i smijuljim se lagano, veli lik meni
- 'ti sigurno ne bi više bio tu da nemaš kartu...'
a ja ga pogledam, samo se nasmijem i velim - 'budi siguran da ne bi'
mogao sam jednako tako i blefirat, nije me tražil da pokažem...
===
a drugi put sam bil s frendom, ušli u gorici i par stanica kasnije kontrola.. neka ženska starija i gleda karte po prikolici, a frend se šverca... mi pričali i pravili se blesavi da nismo vidli kak drugima gura značku pod nos kaj sjede okolo... pa ono, ljudi kopaju po torbama i traže karte i tak to traje neko vrijeme... a mi kao ništa ne vidimo... na kraju nama nije niti tutnula značku pod nos![]()
...ja uredno imam okrenut godišnji pokaz i dok on/ona zatraži da mu okrenem markicu prođe pola godine...
Najbolje je bilo prije 1990 kad nisu ni slali uplatnice ukoliko si bio iz nekog daljeg mjesta - ZAKON...
zappane pa i nisu ti baš naka priče
dmi pa kaj si još nisi kupio auto tj.kaj nemaš onaj umirovljenički pokaz
ma ustvari pa za penziće je vožnja u zetu for free zar ne?![]()
Ma nije on penzić al ga svejedno puštaju da se vozi iz samilosti![]()
...je ćak me i unose u tramvaj a trudnice i stare bake mi se dižu sa sjedala kad me vide...![]()
Bolje to nego da ti se diže na trudnice i stare bake.
Ne, čekaj...
...IggXy uopće me ne zanima kako zoveš "svog" ali mogao si mu nadjenuti neko muževnije ime...![]()
Pa kad je malen i smežuran![]()
Bookmarks