s cime je otvaras???
Danas sam primjenio koju god sliku da skinem da je u .gif formatu da mi ju nece prikazati kada je skinem otvorim je ali je jedna jako mala tockica umjesto slike tako reci i nevidljiva..neznam u cemu je problem
s cime je otvaras???
###1410989180026
ma u bilo cemu da otvorim opet ista stvar u onom od windowsa u ps u bilo cemu da otovrio opet ista stvar
ma nista scime god da skinem ili otovrim opet je ta j..... točkica
ma nista nevrjedi to samo kada skidam .gif format a sve je durgo normalno nista cekati cu mozda naleti netko tko zna
Koji browser koristiš? Probaj s nekim drugim pa vidi. Probaj odvući sliku iz browsera na desktop (drag and drop, klikni na nju, potegni je na desktop i pusti klik jel).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probaj je kopirat u Word pa i Word-a u Paint i onda spremis kao gif...
neznam stvarno u ceumu je problem korristim mozillu firefox ali probao i u IE ista stvar a ovo sto je melody rekao nevrjedi ja kada je kopiram u word opet tockica i kada je kopiram u paint i spremim kao gif opet dobi isto
Zadnji uredio VuKi : 05-01-2009 u 20:33
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma nisam prckao po postavkama windowsa da tocno tako sto si napisao na netu ga vidim obro kada skinem na komp pretvori se u točkicu tak i ova zemlja sada sto si ti stavio bez obzira bio animirani gif ili obicna slika u gif,cak sam probao uzeti jednu sliku i na kompu je pretvoriti u gif ali tako hoce a kada neku sliku koaj je u .gif skinem na komp i probaj je pretvoriti u jpg opet je tockica
od kada ti se to desava??? pokusaj mozda sa System Restore!
###1410989180026
Bookmarks