Pa i nije velika razlika,ali 6600 je vec isfuran jedino ako želiš jeftinije proci
***Vlasnici 6600,don`t be mad!Što je je mob je na tržištu 10 mj***
Dali se po vama isplati dati vise love pa uzet 7610?
Jesu li velike razlike naprema Nokii 6600, mislim na trajanje baterije, kvaliteta slika, brzina rada na mobu?
Pusti te što brbljaju bez veze. P900 je pun k***c na tržištu pa je i dalje među vodećima...
Najiskrenija preporuka je da uzmeš 6600.
...we are eternal all this pain is an illusion...
A trajanje baterije, kakvo je na 6600 a kakvo na 7610,?
PS.
Hvala vam na odgovorima![]()
Ako hoćeš mob koji će ti imati jaku bateriju odustani od oba. Ne možeš ne raditi na njima! Uvijek te nešto vuče da prčkaš po njemu itd. , a tek kada vidiš Doom na mobu![]()
![]()
![]()
Za 6600 ne znam, ali kod 7610 uz intenzivnije korištenje (slikanje, snimanje videa, igrice, programi...) baterija traje cca 2 dana. Kod lakšeg korištenja (SMS, pozivi...) evo izdura 4 dana.
A nemoj se previse misliti. Baterija ti skoro isto traje, a sto se tice ostalog sve je isto. Dobro kamera i mi se cini mp3 koji nije stereo tako da ubacis soft na 6600 i imas reprodukciju mp3-ca. Ostalo mislim da su male razlike.
Evo meni je 7610 bio bolji izbor, što zbog kamere, što zbog izgleda (O KOJEM SE NE RASPRAVLJA), a s njim dobis i kabel, a buduci da ja nemam ni bluetooth na compu, to mi je bilo jefninije, a i 32MB više nije malo za početak.
da, baterija i meni traje oko 2 dana
32 MB? Mislim da si se zabunio darkovsky. Ja sam dobio 64 i mislim da u paketima dolazi i samo od 64 MB.
Vrlo brzo cete vidjeti da je i 64 Mb malo.Meni baterija traje (100. put ovo pisem) samo jedan dan,ali sam prezadovoljan sa mob. i mislim da ti je cyberphere dao najbolji odgovor
Ma ja sam mislio na 32 MB vise memorije u serijskoj kartici od 6600, jer on ima 32, a mi 64. Da, za sad mi je 64 ok, al nisam ništa stavio osim nekih 20ak MB programa. Koji MP3 player koristite, i kolko se to odražava na držanje baterije, jel puno pije?
Da se pofalim, izdurala je čak 4 i pol dana.
Jest da sam bio bolestan i slabo ga koristio, ali ipak...
Ja sam bolestan,ako ga ne koristim (mob.)![]()
Dal rade aplikacije za 6600 i na 7610?
Trebale bi, jer je ista veryija Symbiana.
A jel ide mmc adapter uz 7610
Ne ide uz nijedan mob sa proširivom memorijom.
Uz 7610 dobiješ adapter, tj. onaj nastavak koji se "nadoštuka" na MMC da bi se mogla ubaciti u uređaje koji koriste obične MMC, a ne reduced. Ako si na to mislio...
Da to sam mislio jer imam mmc citac a ne mmc-2. Znaci 7610 je sve sto trebam jos da ima IRda... E frish-KI ajd iskreno reci imas li bilo kakvih primjedbi za 7610
Imao sam jedino kad sam se sye*ao sa instaliranjem nekompatibilnih aplikacija. Ali, to naravno, nema veze sa perfomansama samog uređaja. Mislim da slobodno mogu reći da je ovo naj-mob koji sam do sada imao. A imao sam ih stvarno dosta. Računao sam na to da joj baterija traje dulje od SX1. Na svu sreću, traje. Zadovoljan sam.
ok hvala na odgovorima
Uzmi 7610 puno je bolja,a i slika na kameri je zakon, bar na mojemu.Izvorno postao mladjo
Bookmarks