Ovak, imam na starom kompu instalirane Win98, a zadnja verzija messengera ne podrzava win98, tj. podrzava samo XP i Vistu.
Skinem stariju ver. za win98, pokrenem, nakon kaj se spojim pise da moram skinut novu verziju, tj. nece radit s starom, a nece ni s novom kad nije za 98.
Sad mene zanima, ima tome ljeka?
Skidam sad verziju 7 i nesto, pa cu vidjet mozda proradi s njom.
Evo skinuo sam verziju 7 i nesto, neznam tocno, uz nju sam moral skinut i Internet Explorer 6 da mogu instalirat MSN i sve radi ko bebica, jedini problem kaj sam skinul Brazilsku verziju MSN-a pa bas ne kuzim puno, al za poslat poruku je ok.
Koristila sam WLM Beta,al sad ne mogu da se ulogujem,jer mi traze da skinem poslednju verziju!Kad to uradim,opet ne mogu da se ulogujem ,jer mi javljaju da postoji greska!Jel neko ima ideju kako da rijesim ovaj problem?![]()
da,izbrisi msn,instaliraj zadnju verziju koja ti je radila, imas na www.msgshit.com, zatim desni klik na precicu msna properties compatibility i stavi run this program in compatibillity mode for windows: 2000.
stabilna novija verzija ti je wlm 9.0.1407.1107. uglavnom skini neku koja je prije radila i napravi compatibility.
Hvala na pomoci,uspjela sam)) PozZ
Bookmarks