Pošto je Sony jedan od glavnih promotora Blu-ray-a i ne čudi činjenica da će ga PS3 koristi. Više o tome ovdje.
Pošto je Sony jedan od glavnih promotora Blu-ray-a i ne čudi činjenica da će ga PS3 koristi. Više o tome ovdje.
...to će bit dobro,ali cijena će zato biti puno veća...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja mislim da neće jer je PS2 imao DVD koji još tada i nije bio previše raširen.
...a da,imaš pravo...jel se zna kad bi trebao doći u prodaju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da ne.
the year of ps3 is 2005 japan 2006 usa and europe
kopipejstano odneku neznam ni sam od kud
Onda će već Blu-ray biti rašireniji nego je bio DVD kada je izašao PS2.
To sigurno, ali još dvije godine....... dosta je toga!
a kod mene 2007jos i kad mu ibm i toshiba razvijaju procesor zvan deep blue bit ce to fakat najveca gamerska evolucija
nintendo kaska za sonyem. skidam im kapu jer da nije bilo njih ne bi bilo danas ni playstationa. jedino mi nije jasno kaj su si ljudi iz microsofta umislili da mogu prodat igracu konzolu (citaj: kompjuter u tetrapaku) i na taj nacin dobit trziste. jest da xbox ima jacu graficku i procesor, ali zato playstation nije nacinjen ni od jedne komponente koja se koristi i u racunalima nego razvijaju sami svoje tehnologiju, to im uspjeva, a to mi se svida
...nije stvar u konzoli nego u podršci...
Kod nas nije zaživio x-box upravo zbog toga (a i prepoznati smo kao jedna od zemalja koja bi koristila kopirane medije i igre za "samozadovoljenje")...
U SAD-u je tržišni udio x-box-a veći od PS2...
Jedino se bojim da blu-ray ne završi kao minidisc (kao Sony-jeva franšiza koja životari)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
i to je istina. ali pogledaj ps2. nije zbog podrske vec zbog popularnosti i imena. ljudi vec znaju sto ce dobiti kad kupe ps2Poslao: dmi
...nije stvar u konzoli nego u podršci...
U SAD-u je tržišni udio x-box-a veći od PS2...
[/QUOTE]
mozda za kojih 100 000 konzola ali ne vise
Jedino se bojim da blu-ray ne završi kao minidisc (kao Sony-jeva franšiza koja životari)...[/QUOTE]
nece. nintendo je imao tu proceduru s gamecubeom i na kraju ih je cak i xbox presao u prodaji. ocito da bez onog dijela publike koja kupuje kopije ne bi se prodale tolike konzole.
ja odnedavno imam i xbox i ps2 i mogu vam reć da je x-box njesra.
kad sam ga dobio novoga bez čipa,spojio,5 min nakon uključivanja je ispiso nekakvu poruku o grešci.
a najbolje je to kaj od kad je ugrađen čip se ne ruši.
ali da ga nisam dobio kao dar nem šanse da ga bi ga kupio.jedva par igara valja na njemu.istina grafikom šiša ps2,ali nema na njemu onog najbitnijeg-igrivosti u većini igara
jedine koje valjaju su halo i project gotham racing
opet ja ode totalno off-topic...........
Bookmarks