Pogledaj ovo:
http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-34759.html
budući da se ne pouzdajem u one banana/kaladont trikove(općenito ne želim da mi išta miriše na banane) s čime bi se ogrebotinice na ipodu mogle bar donekle riješiti? malene,ne velike naravno,jer čini mi se da sam u onom topicu o keramičkom staklu pročitao da je netko stavljao nekakav materijal ili nešto što ih je ublazilo stoga...
Pogledaj ovo:
http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/t-34759.html
ako se radi o ipod touchu, ogrebotine nebudeš uspio uklonit sa stakla pomoću paste za poliranje.
angels might have been eaten.
kromirana strana?
na kromu se da ponešto napravit, mislim da imaju za to kit u službenim apple dučanima.
angels might have been eaten.
e hvala
to me zanimalo jer onak..ogrebotinice ne izgledaju lijepo
eventualno ako netko zna može li se taj kromirani dio zamijeniti uopće? u dućanu te možda okvirno cijene
What's the point, ionako ćeš taj novi dio opet izgrebati za mjesec danaOzbiljno, taj krom se na svim iPodima toliko lagano ispuni sitnim ogrebotinama da mislim da ih se jedino isplati nositi u futroli. Svog classica sam cijelo vrijeme nosio u čarapici pa je opet imao crtica po stražnjoj strani... Jbga, fensi stajliš izgled ima svoju cijenu
![]()
ma kupiš onaj screen overlay,prozirnu kakti naljepnicu koja ide preko zadnje i prednje strane
po pravilu je dobra
meni je na mom nanu 3gen zadnja strana toliko ogrebana da se samo logo jasno vidi, a dolje u kutu je toliko izlizana da mi je i potamnjeno. al mene to ne brine glavno da radi i svira.
Dinamo rules!!!
i to što veliš,malene ogrebotinice se lagano zanemare ako sprijeda valja,i sve radi kak spada
sam ja sam picajzla pa onak...ak se može nek se riješi
eh...imam ija ipodu torbici (original), pa mu je svejedno ona kromirana zadnja strana se izlizala...i od ubacivanja u dock i od torbice same (etiketa sa logom unutar torbice)...btw u docku i torbici je jedinoi bio...ali svejedno kromirana strana "pati"
Ma joj, čime se vi zabinjavate. Ako vas toliko smeta onda presvucite zadnju stranu prozirnom samoljepljivom folijom, imate ju u svakoj boljoj knjižari. Tako je zaštićen moj iPod video. Istu možete izrezati i presvući preko ekrana.
Ali mislim ljudi, pa to je tu da se koristi a ne da više vremena provedem pazeći na njega nego što uživam u glazbi. Bitno je da vam nigdje ne ispada i da ne gazite preko njega autom![]()
moj ipod video je sa kromirane strane skroz izgreban a nikad mi nije pao...a cak je i shuffle sa zadnje strane izgreban xDD...
Bookmarks