To meni izgleda kao onaj gad što se širi po USB stickovima i MP3 Playerima. Jesi uštekao neki USB/MP3 ili neki drugi storage device u komp?
Prije otprilike 1h sam instalirao nowe widowse i instaliram si drivere i programe i idem u d particiju kada mi se pojavi ova greska
ali kada stisnem desni klik na particiju i na explorer otvori mi je normalno a ovako nece..zamolio bih vas ako netko zna kako rijesiti taj problem da rece...
Zahvaljujem se unaprijed..
To meni izgleda kao onaj gad što se širi po USB stickovima i MP3 Playerima. Jesi uštekao neki USB/MP3 ili neki drugi storage device u komp?
najprije sam i ja mislio da je to to ali niej nisam nista ustekavao u komp poslije instalacije windowsa
Jesi probao ručno ući u taj folder i obrisati taj .com? Ili jesi pogledao autorun koji se nalazi na hddu? Probaj preko CMDa ako ne možeš preko win explorera.
ma otvorim particuiju rucno i nema tamo tog fajla a i ovak sam probao ali nista nema rezultata jbt
Preko CMDa uđi u taj folder i obriši file. Taman ga ne vidio, mora se moći obrisati.
Preko safe moda pokreni program ComboFix,i slijedi upute...
Ili instaliraj program ExplorerXP i uđi u C: particiju,prikazat će ti se sve moguće datoteke pa tu onda obriši taj lažni resycled folder i sav sadržaj,naravno antivirus treba instalirati također a i superantispyware za svaki slučaj pa napravi skeniranje C particije s njima.
Ja imam isti problem,pa sam zato i preporucio onaj program gore,jer mi je pomogao. Ovo smeće sam dobio s USB sticka,i sad mi se je opet pojavio,pa rekoh,ajde da probam s ovim ExplorerXP. Nasao je taj recycled folder i nekoliko file-ova u njemu i uredno ih izbrisao,ali su se za dvije sekunde opet pojavili i folder i file-ovi,i tako mogu brisat do sutra... Zatim sam u kombinaciji s Unlockerom pobrisao jos neke .inf file-ove koji su mi se nakotili na D: particiji,i sad sam usao u D: particijju bez frke,ali se je *ovno sad preselilo na C:,i kad ga oderem,izleti mi error prilikom ulaska na C:
Mislim da je ComboFix ucinkovitiji,pa cu pokusat kasnije s njim,pa cu javit...
neznam dali je ova tema još otvorena ali iz osobnog iskustva znam da je to gadan virus u pitanju. meni je jedino pomoglo stavljanje novih windowsa. i to svima toplo preporučam. jer za jedne windowse ti treba cca 1.5h a za riješenje par dana
gdje si bio prije 1 mjesec s ovom idejom ja sam načisto poludio. kako ga ja brišem tako se on klonira i klonira čak ni promjena imena nije pomogla
Jbg,prije mjesec dana nisam imao takav problem...
![]()
Isti problem rjesio sa COMBOM! Vise nikad se nije vratio!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Bookmarks