Ljudi, jel zna netko kakav je ovo mob? Prvi put čujem za njega...ali najzanimljivija mi je njegova cijena...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/767/Vertu/Signature
Ljudi, jel zna netko kakav je ovo mob? Prvi put čujem za njega...ali najzanimljivija mi je njegova cijena...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/767/Vertu/Signature
Bom Chicka WahWah
ma ti vertu su svi skupi...šminka,šminka i šminka
čuo sam več za ovu glupost,...logično da je namjenjena za nekog ko nema pojma na što bi više potrošio novce.
A jel ima taj mobitel kakvu funkcionalnost ili nešto po čemu se ističe? Mislim dati prek 6 soma eura za ovak nekaj - no comment!!!
Za te pare si kupim Samsung D500 sa pola kile Swarovski kamenčića, pozlaćenim tipkama i potpisom Escada + Vesace + D&G...![]()
Bom Chicka WahWah
ima ih u više izvedaba,od zlata,sa dijamantima,a od posebnih funkcija kolko ja znam nemaju ništa.
Ej, ljudi, pa to ima SMS funkciju!![]()
evo,prvi cro link na googlu: http://www.geocities.com/pavel_jelsik/vertu.html
Da, odličan božićni poklon. A ovaj zadnji ima preko 200 g. To je zaista pravi primjer, iztrpit ću sve, ali samo da se zna i vidi da imam najskuplji uređaj.
Nije samo to u pitanju, AFAIK vlasnici Vertu uređaja imaju doživotnu garanciju, a kako izađu nove funkcije (kamere i zasloni) mogu dobiti besplatan upgrade ili tako nešto..
Izvorno postao gog
joj baš super .....
ha ha ostale karakteristike: mnoštvo dodatne opreme ...hihi
Zadnji uredio lili : 12-06-2005 u 13:54
Kako se dobije upgrade kamere na uređaj koji je nema? Za tu cijenu mi mora kuhat, spremat i telportirat me bile gdje u svijetu.
Meni taj mob nije niš posebno...ako hoćeš biti "in" i nemreš bez takvih exskluzivnih stvarčica, radije si kupiš SL65 Escada LM Edition koji košta nekih 6000 kuna, a meni osobno izgleda puno ljepše (mislim sa za žene, jer taj mob nije namijenjen muškima)...
Bom Chicka WahWah
i to mi je također bezveze,ako daješ veču lovu za mob neka je onda on i opravdava funkcijama,jel ovo dizajn,special edition,rozo s točkicama ne prolazi kod mene![]()
Možda se s ovime nebi složio, jer mislim da je koji put stvarno sve stvar prestiža...osim toga, ako mob ima 18k zlato na sebi, platinu, visokokvalitetni čelik, Yamaha zvučnike ili tak nekaj slično, onda mislim da se tu nema kaj opravdavati zakaj toliko košta...Izvorno postao sodom
Bom Chicka WahWah
a kaj ce mu Yamaha zvucnik![]()
?
to je za bogate debile koji stvarno s novcima brisu du*e na WC-u,taj ja s funkcijama u rangu nokie BANANA,one stare crne...........ima sms i pozive
May the Force be with you!
To ti je isto ko da pitaš kaj će nekome Ferarri, kaj će nekome jahta, kaj će nekome biserne ogrlice...odgovor je vrlo jednostavan - stvar prestiža i glamura!Izvorno postao IvLajec
Bom Chicka WahWah
Tak je ,kaj će meni N90 dobra mi 3650 (za ovu zadnju znam da mi ju nebu niko fkral /bar se nadam/)
Da prolazi, onda bih se jako zamislio...![]()
dobro je gog reko, to su kao neki timeless mobiteli koji ne zastarjevaju, nadogradjuju se i hardverski i softverski.
Koji je taj?
isuse bože... pa to zbilja nije normalno... tolka cijena za tak sranje od moba...
googl,lili,google ako neznašIzvorno postao lili
![]()
ako mene pitaš,totalni bezveznjak...
a usporedba ovog gore mobitela sa ferarijem mi nikako nejde zajedno,ferari bi recimo svrstao kao naj-auto recimo to čisto laički tako,a ovaj mobitel se nemože ničime pohvaliti u svojoj klasi (mobiteli) čime bi mogao impresionirati,a cjenu drži jel je napravljen od zlata,mislim super,ima li šta gluplje
edit: ima,uvjek se sjetim maske za ronjenje sa dihalicom koja ima ugrađeni mp3 player da možeš slušat muziku dok ronis![]()
Za to još nisam čuo...kaj sve ljudi još ne budu zmislili da zgrnu pare...Izvorno postao sodom
Bom Chicka WahWah
Hvala,baš si mi osvježil dan!!!
![]()
Daj si zamisli koja špica da ti mob padne na pod ili da ga poliješ s nečim...onda mi nebi bilo druge nego si od njegovih dijelova napraviti narukvicu![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks